Aracım 1.3 95 olanlardan bunun yazılımı var mıdır? sonuçlar ne olur turboyu çok zorlamayacak soft birşeyle?
Aracım 1.3 95 olanlardan bunun yazılımı var mıdır? sonuçlar ne olur turboyu çok zorlamayacak soft birşeyle?
bende de punto evo nun 95 liği vardı. ankarada Remaps Umit Doğan'a gıtmıstım. 115 civarı bısı olmustu tahmınım. e5 motor oldugu ıcın dpf tıkanmıstı 3-4 ay sonra.
oldukca memnundum. sımdı fd6 cıvıc var ozluyorum punto nun tork unu.
95lik lerde degısken geometrılı turbo oldugu ıcın daha saglam denıyordu ama yıne de pahalı oldugu ıcın ben pek cesaret edememıstım.
aslında ben de cesaret edemiyorum parçaları falan pahalı olduğu için turbo falan başa dert açarmı die düşünüyorum
bir de arabada dna sistemi olduğu için yazılım da 3 farklı moda göre ayarlanıyor mu acaba?
dna sistemi devre dışı kalmıyor diye biliyorum soft bi yazılımın aracınıza zararı olmayacaktır
softla sıkıntı yaşamazsın ama hard istersen 3-5 ay sonra dpf başına iş olur.
Alfa nin dna sistemi sayesinde isterseniz yazilimi sadece dinamik moda yapabiliyorlar aklinizda bulunsun
yok valla dostum benimkinde de :/ 2 eksik var bence, oto. kararan ayna ve aux/usb girişi.
yavaş yavaş onları da çözeriz inş az daha canlansın da makina![]()
haftasonu sateg 1 custom yazılım yaptırdım, limitlerde tuttuk hard'a kaçmadık.
aldığımız değerler +30bg, +70nm. son geldiğimiz noktada 165bg 300nm olduk. aracın standardı 135g, 230nm idi. downpipe ve intake kit'le 8-10 bg arası daha alabiliriz ama henüz karar veremedim yaptırma noktasında.
ilk izlenimler, kalkışlar ciddi canlandı, ara devirler oldukça hareketlendi. 0-100 süresinde 0,6sn iyileşti. tüketime bişey söylemek erken. haftaya bi Eskişehir yapacağım, orada netleşir yakıt durumu da.
gelişme oldukça paylaşırım.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)