User Tag List

Sayfa 2/2 İlkİlk 12
22 sonuçtan 20 ile 22 arası

Konu: Mito 1.3 JTD 95 HP yazılım var mı?

dkaya87 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı The professor Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Yazılımınız hayırlı olsun. Yazılımı nerede yaptırdınız merak ettim. Kendi aracım için araştırırken 1.4 170 multiaire bile 20 hp'den fazlasını vaadeden bir yazılımcı görmedim. 135+30 multiair açısından oldukça iddialı bir rakam. Dyno verisi vs varmı?
    Procar Barbaros abiye yaptırdım. Yurtdışında multiair'lere yapılan yazılım. zaten ayar esnasında italya ile birkaç kez yazışıldı.

araç otomatik olduğu için dynoya çıkarmak istemedim. aynı yazılımın uygulandığı araçların grafiğine baktım. değerleri ordan aldık. yazılım girdisinde de aynı değerler mevcut.

düşünürsen tavsiye ederim, oldukça bilgili ve ilgili bir usta.

170'lik için 20bg çok az bi çıktı bence, kimlerle görüşmüştün?

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı dkaya87 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Procar Barbaros abiye yaptırdım. Yurtdışında multiair'lere yapılan yazılım. zaten ayar esnasında italya ile birkaç kez yazışıldı.

araç otomatik olduğu için dynoya çıkarmak istemedim. aynı yazılımın uygulandığı araçların grafiğine baktım. değerleri ordan aldık. yazılım girdisinde de aynı değerler mevcut.

düşünürsen tavsiye ederim, oldukça bilgili ve ilgili bir usta.

170'lik için 20bg çok az bi çıktı bence, kimlerle görüşmüştün?
    İsim yazıp kimseyi kötüymüş gibi göstermeyim ama aklınıza gelecek en bilindik yazılım firmalarıyla konuştum. Onlara da hak veriyorum. Her gün 10 tane TSI yapıyorlarsa, yılda 2 tane multiair denk geliyordur. O yüzden bu motor üstüne çok kasmıyorlar. Yurtdışında başarılı örnekler mevcut tabi. Ama önerinizi dikkate alıp araştıracağım. Teşekkürler.

dkaya87 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı The professor Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    İsim yazıp kimseyi kötüymüş gibi göstermeyim ama aklınıza gelecek en bilindik yazılım firmalarıyla konuştum. Onlara da hak veriyorum. Her gün 10 tane TSI yapıyorlarsa, yılda 2 tane multiair denk geliyordur. O yüzden bu motor üstüne çok kasmıyorlar. Yurtdışında başarılı örnekler mevcut tabi. Ama önerinizi dikkate alıp araştıracağım. Teşekkürler.
    dilersen iletişim bilgilerini verebilirim. yaklaşık 3 ay araştırma sonunda karar verdim ve yaptırdım. yurtiçi ve yurtdışı forumlardan bol okumanı tavsiye ederim. hem için rahat olur hem de yapılan işlemlerle ilgili fikrin olur, yazılımı yapan ile daha rahat anlaşırsın.

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)