clio rs araştır bence,elbet düşer bi tane.
Printable View
clio rs araştır bence,elbet düşer bi tane.
Ben gitsin 26 ya corsa alsın demiyorum, ucuza vtec alıp uğraşmanın ne demek olduğundan bahsediyorum adamın zaten 26 bin parası var , motoru cayır cayır yağ yakan leş bir araba alıcak sonrası ?? (kaporta zaten kötü olucak orası ayrı ) Gerçi Şuan kafası değişik olanlar bile 30 istiyor.
Değişensiz,tramersiz kırmızı 1.7 dti var bilgine
30 a düzgün Vti bul pazartesi satışı alalım
Yükseltin piyasayı yükseltin 30 verin vtilara corsilere de 20 verin.
Ondan sonra bu paraya araç bulamıyorum diye daha çok hayıflanırsınız.
Bu arada ben corsaya 26 falan versin demedim senin o praya vtec var muhabbetine cvp verdim. Tr de bütün arabalar ederinin üstünde alınıp satılıyor zaten vtec de corsada ederi belli ***** piyasada işler öyle ilerlemiyor.
Düzgün vti olsa o kadar da insafsız olmam.
26ya olsa çevremde ben alırım zaten. :D
30 yazanlarında güzel pazarlık payı var bende onda bahsettim.
Neyse ne kadar konuşsak piyasa düşmeyecek doğrudur.
Konu gene vti a bağlanmış :)
Taytay yorum yapıp piyasayı yükseltme
o paraya güzel bir 325 alır çatır çatır gazlar yanlardım :D ne 1.7 nede clio rs onun verdiği zevki verirdi...
iki 10 luk atıyorum çeşmeye gidiyorum :D
vay be paralara bak sırketın 3 tane corsa 1.7sı vardı bundan 1.5 yıl once 9 mılyara zor sattık benım tek kapı corsam vardı 2001 1,4 12ye zor sattım yaa sımdıı ne oldu vallaha acıyorumm su halımıze adam 26ya corsa alma peşinde gecen gunde bırı fiat almıs 60 bıne ulan 75e zaten mercedes var a kasa neyın kafası bu anlamadım yakında 1.7lere 30da verırsınız :D para sızın gercı bırsey denımez ama akıl var mantık var daha cogunda abs olmayan vandan bozma corsaya 26 cook cıddı paralar baban 2 yıl once e 39 makyajsız kadar 5,28i 28e satmıstı vay ak :D
Valla kardsm hep hondaya bindim halada hondacıyımdır ama eldeki parayla biraz daha iyi tatlar alabilme umuduyla bakıyorsun piyasaya neye ne harcasam beni mutlu eder tadında ki yaklaşım bu bndeki tabiki gittim corsa aldım iyikide almışım valla araba turbolu kasa güzel icine ekran tablet ufak uygulama dokunuşlarla sana yeni üst sınıf araba tadı verebiliyor ... Motor desen ciddi anlamda sağlam yine ayni sekilde 4 , 5 liraya piyasadaki benim diyen arabayı üzüyorsun. Tabi keyif meselesi zevk meselesi bütçe meselesi bu herkesin fikrine bn saygı duyarım artan piyasada ztn fiyatlar almış başını gidiyor
Tofaşlat olmus 13 lira limon olmuş 10 lira ...
Corsaya o işlemleri masrafı yaptıktan sonra cok rahat vteci geçebilecek ve daha az yakıt yakcak daha cok gezcek , kasası degisensiz hatta boyasiz 1 2 parca boyalı alcak en fazla. Vtec çok zevkli araba yine bulsam temiz yine alırım ama o fiyata alınacak vti 20 senedir gazlanmis zorlanmış motoru ne oldugu belli olmiycak. Kasayi zaten söylemiyorum. Temiz vti artık en az 33 + paralara ilansiz satılıyor zaten.
Ben corsayı bayramdan önce aldım arabasiz kaldım diye ama inan cok keyifli gidişi şaşırtıcı. Hemde az yakıyor bedavaya geziyosunda :) bence güzel bi proje olur keyif alırsınız tavsiye ederim