bu araçların ; baş ağrıtmayacak nitelikleri olanlarını bu fiyata verecek bir arkadaş varsa özelden irtibata geçelim lütfen :)
Printable View
15e temiz corsa bulmak imkansız artık. Ancak üzerine 10bine iyi ustalarla 200+ rahat alırsın ancak k04 2260 tarzı turbo duşunmen lazım. bronz turbo cooler egzoz vs derken çok uğraştırır. Yerinde olsam hazır çıtırdan yapılmış altyapısı hazır bir aracı alırım lun corsa gibi (çıtıra bak :D ). üzerine ne istiyorsam dikerim. Corsa gerçekten iyi bir araç. Ancak 10-12 bin liraykendi. Şimdi hiçbir esprisi yok. 25-26 bini geçecek sana masrafı ve 210da kesilecek araç? 100-200 basar durursun sürekli bi süre sonra kesmez o da... Tavsiyem clio rs olur illa dizel olacak demiyorsan...
Piyasada suan 17 18 yazan cogu corsa 15 e vermeye razi pazarlik yapilinca iyi bi setup iyi ustalarla 10 bin tl tutuyor
peki arkadaşlar 1.7 dti mı yoksa golf 4 1.9 tdi mı ? dti 150 bin km de, tdi 200 bin km de. dti da standart uygulamalar var, big turbo harici, golf stock. üstünde hangi motor var bilmiyorum. 90 lık olduğunuz farz edelim. sizce hangisi mantıklı ?
26 bin güzel rakam, Corsa için çok gereksiz ilanlarda şuan 26' k ya Pd130 serisi cordoba var, düşünürsen bak ona bi.
Corsadan hem donanım açısından hem de diğer motor vs. konularından kat kat üstündür.
Adam 27 yazmış yahu :D
Connecting site...
o kırmızıya 25 gördü sahibi vermedi söylentileri var face'de denk gelmiştim bi yerde :D
Facebook ta corsa grubuna katıldım sürekli bir problem çıkartıyor DTI lar 27.000 de iyiymiş hani :D
Aldığın araca göre problem değişir kardeşim buda önemli kronik sadece direksiyon kutu sorunu ve mazot beyini var şuana kadar bana bir sorun çıkartmadı cikartirsada yaptırırız dört dörtlük ne var ki arabalar sorunsuz olsun :D