adam birşey dememişki 26liram var. dti arıyorm en babasını 15-17 alsam. artan parayıda araca gömsem nekadar gider nasıl gider neyabilirim diyor
1881 - 193∞
yorumları okurken birbir ne yazdığımı bile unuttum =)
arkadaşlar benim amacım araca 25bintl harcamak toplamda araç bana 25 e filan gelmeli ve hızlı bir araç istiyorum ilk aklıma son zamanların modası DTİ 1.7 ler geldi er corsanın ilanınna bakarken yoksa benim bakdıgım araç 206RC di 30 dan aşağı sağlam 206rc yok
bu yönde 1.7Dti alıp 15 16 ya 25 bine kadar masraf edip böle race görünümlü zevkini yaşamak için bir 1.7DTİ yapmak stiyorum satarsamda 2 3 bin zarardan satarım sonuçda DTİ ölmez bundan sonra tahminim bu yönde ben tekrar bütün yorum yapan arkadaşlara teşekkür ediyorum fakat bir sorum cevap alabilirsem çok sevinirm
15 16 YA araba aldık diyelim 150binde 120binde vs
üstüne bi 9bin tl vs gibi para harcadğımızda kasa dahil çünkü kasaya kaplama ws yapmayı düşünüyorum motor er corsa gibi en fazla kaç hp alırım ve yapmam gereken işlemler neler olmalı bana bir liste yapıcak hayırsever bir arkadaşım çıkarsa çok sevinirm LRN,ER hepsinin ilanına bakdım neler yaptıklarına ws en uygun turbo en uygun cooler neler olur onları merak ediyorum ve en yüksek kaç hp alabiliyorum bunu merak ediyorum bu paralara
Kardsm zevk işi maddiyat işi bu tabiki bn de hondadan geçtim iyikide gectim diyorum iesler olmus 26 lira 27 lira millet delirmis yıllık izin kullandım 6 gün 4 gün araba aradım 6 şehir gezdim ilansız bide zorla buldum buda önemli bulacagin araba maddiyat kısmına gelince ben aldığımda stocktu araba geldigim gibi
Bronz baskı balata
Volant hafifletme
Dp duz boru 60 mm
Debriyaj rulmani üst merkezi
Egr iptali ve 51 lik krom borusu
Yazilim
Wsgt iptali
Custom Emme büyültme
Bunları yaptim ve inan ki ck neşeli oldu simdi big turbo ve mevcud 3.75 lik coler i buyultcem kapak polish falan yapcam bu işin herkesin bildigi gibi sonu yok bahsettiğin miktarda ki bütçe bu yaziklarim icin uygun krdsm izmirdeyim bn burda belli başlı gidilcek saglam düzgün abilerimiz ve kardeslerimiz var fiyat yere göre değişiklik gösterir insallah istediğin gibi bi dti alırsın cok az yakıp inanılmaz keyif veren bi arac
araca benim yapmak istediklerim 200 210hp civarı yüklemek ve er corsa ayarı bir corsa yapmak ve yapıcağım yer belli maslak sanayi exulsve garage bir numaradiyorlar buraya gidicem aracı vericem baan 210hp yapınmı dyim bilgisiz oldugumu zannetmesinler aşak bir yana araca tam olarak ne yapmam gerekiyor ilanları okudum
tb2056 Turbo
Behr 5lt Intercooler
Big Injectors by Tekin Subap
Cylinder Head Port & Polish by Tekin Subap
Custom Intake Manifold
4 Puck Bronze Clutch and Pressure Plate
Brembo Brake Disks + EBC Green Stuff Brake Pads
Custom Rear Strut Tower
K&N Air Intake Kit
Chrome Pipes
Silicone Hoses
60mm Downpipe by Fidex Performance Exhaust
60mm Chrome Cat-Back exhaust pipe +70mm free flow exhaust by Fidex Performance Exhaust
Defi Egt Gauge
36 psi Turbo Boost Gauge
HKS Turbo Timer
Monza Carbon Switches
Combo C Rims
Gsi Grill
Dr. Ecu Remap
Pistonlar
Yağ Pompası
Su Pompası
Ana Yatak
Kol Yatak
Piston Pimi
Krank Gezi Ayı
Enjektör Yuvaları
Takım Conta
2260 kullanan var mi 1.7lerde ve turbonun artisi olur.mu acaba ??
15 17 aralığında ne kadar düzgün corsa var ki. en babasını 15 17 aralığıında almak çok zor. daha yeni sattık 18750 ye yarım günde bi tane ki babamın arabasına 24 liraya yalvaran gördüm ben alacağım bu arabayı diye. çok araba var doğru ama düzgün araç almak için biraz bütçeyi yükseltmek lazım. hee sonucunda 26 liraya çok hızlı görsel olarak güzel bi corsa yapılır mı yapılır. da egsozdan çıkan duman ne olacak? duman olayı olmasa saniye düşünmem alırdım da dumansız gitmio dumanla olmuyo bence...
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)