User Tag List

Sayfa 3/3 İlkİlk 123
40 sonuçtan 39 ile 40 arası

Konu: 1.6 tdci focus egzoz, yazılım hakkında

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    https://www.youtube.com/watch?v=NoRAeL8qgSM Dizel benzinli karşılaştırması için güzel bir video

Emre911 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı bomonti Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Hard yazılımla, 174 hp güç ile yazılımsız standart bir golfün ne olursa olsun yanına gelebilmesi tuhaf değil mi? Arada 52 hp fark var?

Fırsatınız olursa 3.20d hatta ve hatta 5.20d ile deneyin golfü 200 de ancak led stopların parıltısını falan görür
    tabiki dizel de üst kavramı sadece yazılım dp egr iptali ile iyi hale gelecek bişey değil, ancak 7 ileri dsg şanzumanı gözardı etmemek lazım benim 3ü çevirdiğim gibi o 4 ü çeviriyor. 320d 184e hiçbir şekilde tutunamıyorum uzun kısa ara drag roll farketmiyor o makine 184 lük gibi gitmiyor

Alıntı ferroo Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    kardesım soledıgımı yanlıs anlamada olctugun cıhazda yanlıslık vardır yada zaten tam olcum yapamıyolar o cıhazlar fln hıkaye ynanı anlıyacagın yoksa hard yazılım dp eksoz fln 1.6 tdcı lerden o gucler cıkmıyo en son 155 fln olur 110 luk tdcı hdı lar bılgın olsun ha gırgırına olctuk demıssın ama bn bılgılendırıyım dedım
    paşa sen beni yanlış anlamışsın dediğin gibi olsa bastıra bastıra derim ki 174 beygir benim arabam belirtmişim zaten "gırgırına" fikir olsun açısından.

edit : flood

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)