User Tag List

8 sonuçtan 1 ile 8 arası

Konu: Opel 1.6 cdti motor

ulas79 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Opel 1.6 cdti motor

opelin 1.6 cdti motoru için ülkemizde yazılım geliştirmesi var mı merak ettim,yurt dışında vmax performance nin yazılımı varmış 160 hp 380 nm ye çıkıyor motor ama Türkiye´de yapılıyormu diye araştırdığımda sadece box tarzı ürünlere rastladım ,gerçi şimdilik yeterli geliyor makina ama ilerde sıkılırsam yapmak için şimdiden araştırıyorum,bu konuda bilgisi ve ya çalışması olan varsa paylaşırsa sevinirim.

izmirli - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bende merakla takip ediyorum iddialı bi motor oldugu kanaatindeyim bi vag grubu tarzinda yukleme yapilirsa ne olur acaba?

levent - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    97 Post(s)
    Tagged
    3 Thread(s)
    Br perf 165/380 vaad ediyor DD ölçümlerine göre sadece yazılımla

huseyinturk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    opel ve fiatın ortak kullandığı mj dizel motorların turbo boyutları diğer dizellere oranla daha küçük diye duymuştum. Yazılım, turbo büyütmeyle ciddi güçler alınabilir, sağlamlık açısından dizellerde önde gelen motorlardan. Yazılımsız hali bile hayvani boyutlardaki yeni kasa dobloyu şahlandırıyorsa yüklü 1.6 astra çok keyifli olabilir.

i-vtec07 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    22 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı huseyinturk Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    opel ve fiatın ortak kullandığı mj dizel motorların turbo boyutları diğer dizellere oranla daha küçük diye duymuştum. Yazılım, turbo büyütmeyle ciddi güçler alınabilir, sağlamlık açısından dizellerde önde gelen motorlardan. Yazılımsız hali bile hayvani boyutlardaki yeni kasa dobloyu şahlandırıyorsa yüklü 1.6 astra çok keyifli olabilir.
    Astra daki motor la fiat ın motorunun alakası yok. Opel in kendi motoru diye biliyorum.

Bu motor hakkında çok olumlu şeyler okuyorum stock halinde. Yazılım la kimbilir nasıl olur

huseyinturk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı i-vtec07 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Astra daki motor la fiat ın motorunun alakası yok. Opel in kendi motoru diye biliyorum.

Bu motor hakkında çok olumlu şeyler okuyorum stock halinde. Yazılım la kimbilir nasıl olur
    1.3 mj ile 1.3 cdti aynı ama 1.6 farklı olabilir düz mantık aynıdır diye düşündüm ben net bilgim yok. Ama 1.6 mj motoru h kasa astralara koysalardı çok güzel olurdu

ulas79 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    1.6 cdti opelin kendi geliştirdiği bir ünite 4,5 aydır kullanıyorum ve 1600 kg lik bir aracı çekmesine rağmen çok başarılı,yurt dışında chip tuning yapılabiliyor umarım Türkiyede de yapılabilir yakın zamanda.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    remaple +24 alması bence çokta başarılı değil, denediğim kadarıylada ağırlıktan sebep çok atik gelmemişti bana,,, Ne bileyim 1,6 crdi gibi iddialı gitmiyor bana göre,, Muadil bir diesel ile deneme oldu mu?

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)