User Tag List

Sayfa 2/2 İlkİlk 12
22 sonuçtan 20 ile 22 arası

Konu: F30 320d titreme sorunu

Post Thanks / Like
    Mentioned
    14 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı rhapsody Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    neden yapıyormuş hocam?
    Beraberce on yıllık konuyu hortlatmışız.

EnesPolatdemir - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı CaNeR44 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Merhabalar aracımdaki sorun 1500 2000 devir arası vites değiştirmeye yakın özellikle soğukken motor farklı bir ses çıkarıyor titrememi desem böğürmemi vites atınca devir düşünce kesiliyor bir sonraki vites atmaya yakın devir yükselince gene aynı ses yaklaşık 5000kmdir var bu sorun ilk önemsemiyordum havaların soğumasıyla ses rahatsız etmeye başladı manuele yada spora alınca deviri geç attığı için vitesi sesi daha iyi duyabiliyosun bmw özel servise götürdüm teste çıktık çözemedi kimse araçta herhangi gidişinde performansında bir problem yok birde haralet göstergesi tam oturunca 100 e ısınınca motor ses kayboluyor ben sanayiye gidene kadar ses de gidiyor bu sefer tam usta duyamıyor sesi araç 60000 kmde böyle bir sorunla kariılaşan bilen eden tahmin eden varsa sizde ricam fikir verirseniz sevinirim birde bildiğiniz istanbul avrupa yakası bmw motor uzmanı işim ehli bişeyleri kırıp sökmeden yapacak kurt biri varsa tavsiye ederseniz iyi olur teşekkürler şimdiden
    Aynısı bizim Velar'da var. Özellikle kışın çok oluyordu şimdi havalar yanıyor diye bir azaldı. Araç soğukken 1. vitesten tam 2ye geçecekken bi tekme koyuyor. Maslakta çözemediler. Kosiflere götürdük yine çözemediler Vadi'ye götürdüm yine çözemediler. F30'u duyunca demek bu zf de olan bir şey gibi geldi şuan. Ben Range'dir ne yapsa yeridir diye düşünmüştüm. Borusan'ı denemedik bak. Çözerseniz sorun neymiş lütfen yazabilir misiniz?
    Alıntı doncarlo Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    saxoda sertleşme kronik pompayı kontrol edin.

EnesPolatdemir - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı livaneli Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Beraberce on yıllık konuyu hortlatmışız.
    Abi şuan farkediyorum boşluğuma geldi hiç de tarihe bakmadan zıpladım mesajları okumadan bile.
    Alıntı doncarlo Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    saxoda sertleşme kronik pompayı kontrol edin.

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)

Bu Konudaki Etiketler