microhatch C1 ist.park 3:00,54
https://www.youtube.com/watch?v=C1K8fwGhcsA
https://www.instagram.com/c1_bvb973/
Op.com kullanan arkaşlar var mı aramızda ? Bir kaç soru soracağım.
1. Hangi version ve nereden temin edebiliriz. Aliexpress vs alsak gümrüğe takılır mı ? (sipariş vermiştim daha gelmedi)
2. Replika olduğu için internete hiç bağlanmamış/bağlanmayan bir laptopa bağlayın diye bir söyleti var aslı astarı nedir ?
3. Log alabilir miyiz op.com ile ?
Selam beyler bende 1849v turbo takılı daha önce yoktu bir kaç hafta intercoler degistirim dün de bakım yaparken emme ye yağ verdiğini fark ettim bunun çözümü nedir İstanbul'da adam akıllı bir revizeedicek tanıdığınız varmı Avrupa yakasinda
Beyler aracımın üzerinde combo jant var gunmetal boyalı. Uygun fiyata vereceğim düşünen olursa pm atabilir.
Herkese iyi haftasonları dilerim . Hazır hafta sonu gelmişken kumandadan camları kapatmayı yapayım dedim olmadı. 330 ohm luk direnci kızmızı kahve ve kahve kırmızı kabloların arasına bağladım ama çalışmadı bir yerde bir yanlısım mı var acaba ?
nickime kadar..
Modüle gerek yok . Çözmüşken yazayım youtube da bi video var . Bununla ilgili o yeterince açıklayıcı birde üzerine ek ben söyleyim belki birinin işine yarar . 330 ohm luk direnci alıyorsun kiloohm değil . Açık sarı-kırmızı ve kırmızı-kahverengi 2 kabloyu soyup arasına bağlıyorsun(youtubede kahverengi demiş açık sarı olacak). Kumandadan tek sefer kilitlediğin zaman ön iki cam kalkıyor.
nickime kadar..
Ayrıca Kronik sorunlar ile ilgili bilgi almak isteyen olursa özelden ulaşsın. Follow me dahil. Op comda dahil elimden gelen yardımı yaparım. Artık çözdük bütün olayları alt beyin tamirlerine kadar yardımcı olurum. yakında y17dt kronik sorunlar üzerine bir konu açacağım. Ve cruise kontrol dahil yardımcı olacağım hepinize. Dr DTİ![]()
Beyler 2mm kör krom conta ile egryi şptal ettim fakat facebook corsa c grubunda biri keşke contada küçük bir delik açsaydın tarzı bir şey dedi aslı astarı nedir bu işin ?
Dizelde çok vibrasyon var abi
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)