Bahsettiğim araçta ilk zamanlarda öyle başladı çalıştığım yerin aracıydı. Sonra sonra hiç çalışmamaya başladı yanımda balata spreyi ile geziyodum filtreden basınca çalışıyodu
İlk pompacıya gittim enjektörlerin geri dönüşünü ölçtü sorun yok dedi sonra adını bilmiyorum enjektörlerin sağ üstünde olan bi sensör var onu değiştirdi kendisinde vardı taktık düzelmedi. Marş motoru daha önce tamir falan gördümü dedim sordum gördü dediler onu değiştir bunlarda sağlıklı olmuyor dedi
bizim bi tanıdık yer vardı ona gittim mazot filtresini falan temizledi hortumları söküp basınca baktı sonra enjektörlerin sol üstünde olan sensörü değiştirdi denedi yine düzelmedi
başka bi pompacıya yönlendirdi oda enjektöre baktı sensörleri denedi dedi ki mazot pompası hafif yağ kaçırıodu 200 tl ye tamir takımı değiştiririm ama düzelmeyebilir 500 tl ye komple değiştiririm düzelir dedi
Pek samimi gelmeyince tanıdık biyer bulup ona gittim oda baktı rutin şeylere

sonra git iyice gez ısınsın çalışmıcak hale gelsin dedi geldim çalıştırdık çalışmıyo suyu döktü direk çalıştı bu değişcek dedi
çıkmacıya gittim 300 mü 350 mi ne dedi şans eseri orda mekankçi bi tanıdık var çay içmeye gittim bende var lan dedi oo dedim süper 200 tl ye taktı
araba mermi giibi oldu bi anda havaalanı yolunda yokuş yukarı 180 de korktum gazı bıraktım haha 160 zor oluodu önceden
Arada marş motoruda değiştirdik tabi düzelmedi ama o ara yeni bişey öğrendim marş motorunun güçleri varmış 1.2 mi ne orjinali 1.7 olanını takıomuş bazıları bu tip şeylerde çalışsın diye çalışıyomuş ama diğer sorunlara çözüm değil tabiki dip not olarak dursun