Yazýþým savaþý vol 1 olmuþ konu içerisinde
Printable View
Yazýþým savaþý vol 1 olmuþ konu içerisinde
Anlamadığımdan soruyorum..............
Otomobil ÅŸimdi oldu mu ???
yani büyük turbo falan takıldı mı ?
Bunca zamanda gözlemlediğim ise ;
Usta yada ustalık yapanlar bunu söylememin nedeni ise hiç bir denetim olmaması. Önüne gelen usta olup dükkan açabilir. Rant için girilen işlerden birisi modifiye konusu.
Adam diyor ki ustacığım benim arabamı 500 beygir yap. Usta adamı o kadar güzel ikna ediyor ki o işin olacağına adam 100 beygir ile mutlu. Fakat birisi bu ne biçim 500 beygir benim arabam kadar bile gitmiyor deyince iş bozuluyor. 500 olmasa da fena gitmiyor ama diyen de var dinamometre bozuk diyen de.
Hep söylediğim psikolojik olarak ikna eden kazanıyor. o iş olmaz uğraşma dersen o zaman sen kötü oluyorsun.
Nereden baksan 400bin tl harcanan bir araba olmadı. olmadığını söyleyince ustası ama abi ya diyor. sahibi e ne yapalım diyor. ama ustaya sorarsan ne yapalım. pek yakında daha doğrusu kullanılmaya başlanınca problemler çıkacak ama ikna kabiliyeti yüksen usta eminim ki o işin altından kalkar.
İstediğinizi yapın ama günümüz şartlarında ilk olanı yapmak git gide zorlaşıyor. Amatör ruhu olanlara tavsiyem yapılmıştan bir tane yapmak en sorunsuzu olacaktır.