Şimdi bir önce ki aracım MiTo idi ve ben çok hortum patlatma sorunları yaşadım inanılmaz fazla hemde kelepçelerini de turbo kelepçesi kullan geniş olanlardan normal kelepçeleri de patlattım ben çünkü

. Benim aracımda da Insignia Turbosu var idi önce ki sahipleri yapmıştı ve basınç sorunu vardı arabada yazılımsal sıkıntılar. Araba 3.2 Bar Peak atıyordu ve 2 barlara kadar düşüyordu. Konuya gelecek olur isek MiTo yapacaksan eğer ASR kapatamazsın tork yüzünden sürekli seni kesecek bir kere bu aklında yer edinsin. Dinamik Mod da araban güzel gidecek aslında olması gerektiği haliyle gidiyor, normal mod da ve tüm hava koşulları modunda kendini kasıyor gücü kesiyor.
Ben kötü yazılımlı halimle MiTo' da 3. Köprü yolunda kadrandan hesapladığım 100-200 20sn idi ve arabamda benim 7 Litreydi sanırım Intercooler da vardı ki benim profilimden konusunu görebilirsin şuan tam hatırlamıyorum litresini falan. Eğer Intercooler işine girersen bütün boruları Krom yapıp küçük silikon borular kullanman olacaktır. Şimdi MiTo güzel arabaydı ama bana hitap etmiyordu yani ben şimdi keyfimce 1-2 yaptığımda yırtmasını bekliyorken o yapamıyor çünkü ASR hiç bir şekilde izin vermiyor. Çözümü Sigortasını söküyorsun, söktüğünde de bütün her şey devreden çıkıyor araban Normal Moda' a geçiyordu galiba ben korktuğum için hiç sigorta sökük gazlamadım allah korusun fren lazım olur abs yok kızaklanırız falan riske girmedim hiç.
Ben kendi tecrübelerimi ilettim, gerisi sana kalmış.