User Tag List

3 sonuçtan 1 ile 3 arası

Konu: 1.6 TDCi Hızlı Vites Atıldığı Zaman Stop Ediyor

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Question 1.6 TDCi Hızlı Vites Atıldığı Zaman Stop Ediyor

Konu başlığından da anlaşılacağı üzere araba hızlı vites atıldığı zaman 3. vites keyfine bağlı, 4.viteste kesin stop ediyor. Diğer viteslerde henüz tecrübe etmedim. Yakıt kesilmiş gibi stop ediyor araba. Bu arada araç Focus 2 1.6 TDCi , OEM hybrid turbolu yazılımlı vs. Aracın baskısı kaçırmaya başladı bundan dolayı olabilir mi yoksa sıkıntıyı başka yerlerde mi aramalıyız? 50 mg işeyen küçük enjektörlerden (kodunu hatırlamıyorum) 297 kodlu enjektörlere geçtim fakat herhangi bi yazılım güncellemesi yaptıramadım henüz. İlk marşta aptal çalışma mevcut fakat bu stop etme olayı enjektör değişiminden önce de vardı. Yardımcı olabilecek varsa sevinirim. Şimdiden teşekkürler
    Konu ANESTOL tarafından (12-12-2024 Saat 11:00 ) değiştirilmiştir.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Yakıt düşük basınc gibi arızalar yoksa eğer turbo vnt'si tam kapalı konuma geliyor olabilir mi ?
    en kapalı stop kısmında civata varsa ordan en kapalı konumu ayarlayabilirsiniz eğer böyle bir durum varsa
    ...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bu ayarla 1 senedir geziyorum, VNT'den kaynaklandığını sanmıyorum. Dediğim gibi son 1 aydır böyle stop ediyor. Bi 40 bin km önce rail basınç müşürünü değiştirmiştim yine mi o sıkıntı veriyor bilmiyorum. En kısa sürede bilgisayara bakıp arızalara bakcam

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)

Bu Konudaki Etiketler