User Tag List

Sayfa 5/5 İlkİlk ... 345
86 sonuçtan 77 ile 86 arası

Konu: 1.3 multijet buyuk turbo ile kesme sorunu

Mehmet Gazihan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Araç chipli bir 1.3 opel corsa C

wastgatin hortumunu çekerek basınç görelim dedik..Amaç emülatörü denemekti..Evet video biraz kısa oldu ama 1.5 i görür görmez kafasını indiriyor biliyorsunuz araçlar..

hortumu çekince wastgate tam kapalı hale geliyor ve turbo kontrolsüz bir şekilde ne basabiliyorsa basıyor..

daha uzun bir video çekelim o zaman..

henüz bir fiyat belirlemedim..yakında açıklarım..
    Ne kadar iyi olursan ol, Kabiliyetin Müşterinin Memnuniyeti ile Sınırlıdır..! M.Gazihan

Turbo VTI
    Misafir
    Westgate ile turbo arasındaki hortumdan bahsediyorsunuz sanırım, bizim turbo hortumu diye tabir ettiğimiz. Hiç denemedik öyle bir şeyi. Motoru kırmaktan korkmadığımız bir an deneriz artık Ben o hortum olmaz ise turbo hiç çalışmaz gibi düşünmüşüm hep.

Yeni video yu ve fiyatınızı bekliyorum. Teşekkürler.

Bir de ayrıca ürünün kullanım ve bağlantı şeklini anlatırsanız, bizi de aydınlatmış olursunuz...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ürünle beraber kullanım kalvuzu geliyor çok kolay ((:

Wastgate düz çalıştığından hortum çıkınca kapalı kalıyor..Bazı araçlarda açık kalır turbo hiç basmaz..

Bu yöntem çok sağlıksızdır..ben basınç görebilmek için deneme amaçlı yaptım..siz denemeyin..üst devirleri ölür aracın..
    Ne kadar iyi olursan ol, Kabiliyetin Müşterinin Memnuniyeti ile Sınırlıdır..! M.Gazihan

Turbo VTI
    Misafir
    Alcaz artık bu ürünü heralde, ama bak kolaysa alalım. Elektrikçideki saçma sorulardan ve muhabbetlerden inan sıkılmış durumdayım.

Bir de kafama takılan bir konu; aletin yanıltma payı nedir? Bunu da üzerindeki fonksiyonlar ile biz mi ayarlıyoruz?

Yani araç 1.7 basarken ecu 1.4 mü görüyor. Bu durumda da ona göre yakıt mı yolluyor, yani araç az da olsa fakircikte mi kalıyor, Yoksa fark küçücük olduğundan sorun olmuyor mu? Ki bu olay her devir bandında geçerlidir. Thanks.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    beyine max 1.49 bar gösteriyor..3 barda bassan beyin 1.49 görüyor..fazlasını göndermiyor..Kendin bile takarsın o kadar kolay..

fonksiyonu ayarı kayarı yok..tak çalıştır..arttıracağın basınç kadar yakıt vermen gerekiyor tabi..fakir kalmaz araç..ne kadar az yakarsan o kadar az döner turbo..

Turbo VTI
    Misafir
    Mehmet bey 1.49 bar voltaj olarak kaça denk geliyor bu araçlarda veya sensorlerde?

Tak çalıştır demişsiniz ama mantıken aletin üzerinden voltaj ayarlamak gerekmez mi? Yoksa hazır ayarlı mı geliyor. Hazır gelmesi zor ihtimal zira map sensorunden map sensorune voltaj >> bar karşılığı değişebilir. Multijetlerde kaç örneğin yani siz kaça sabitlediniz en fazla olarak? Bar olarak değil voltaj olarak?

Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Benim gönderdiğim kutular ayarlı geliyor Cihan..

Oynamana gerek yok..

Turbo VTI
    Misafir
    Ürünü sizden sipariş etmedik Mehmet Bey kusura bakmadınız umarım. Ürünü allcar firmasının bayisinden sipariş ettik tıpkı sizin gibi. Ben sadece sizin bilgilerinizi forumumuzda paylaşmayı önemli gören biri olduğunuzu düşünerek sordum. Uğraşımızı azaltmak ayarımızı hızlı bir şekilde yapmak ve ardından size teşekkür etmek için fakat ürünü sizden almadığımız için yanıtlamak istemezseniz tabi ki saygı duyarım. Canınız sağolsun belki de bu alete gerek bile kalmaz map ile çözersiniz siz bu olayı.

gurcell - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Peki ecu 1.49 bar boost görüyor, üstünü bastığınızda ecu hala 1.49 görecek, AFR'yi stabil hale nasıl getiriyorsunuz bu durumda?

Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı gurcell Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Peki ecu 1.49 bar boost görüyor, üstünü bastığınızda ecu hala 1.49 görecek, AFR'yi stabil hale nasıl getiriyorsunuz bu durumda?
    yazılımla ilgili correction yapılıyor..

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)