User Tag List

4 sonuçtan 1 ile 4 arası

Konu: 1.5 Dci 90HP Euro 5 DPF EGR İptali Hakkında Yardım

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

1.5 Dci 90HP Euro 5 DPF EGR İptali Hakkında Yardım

Merhabalar,

200.000 km civarındaki Clio 3 DCI 90HP aracımızda son 15 bin civarı bariz performans düşüklüğü mevcut. Tahminen 70-75 HP ancak üretiyordur. Son zamanlarda kısa mesafe ve hep sakin kullanıldı. 0 dan beridir daima erken yağ değişimi yaparak ve ısıtmaya soğutmaya dikkat ederek kullanıldı. Araç tamamen stok. Turbo sesi vs. hiçbir sorunu yok. Tüm mekanik kısım tamamen bakımlıdır.

-Aracın DPF dolu olduğunu düşünüyorum. Sadece DPF iptal ettirip DownPipe taktırmam yeterli olur mu?
    -DPF doluluk oranı Torque Pro üzerinden görebilir miyim?
    -EGR ve manifold kurum temizliği sizce gerekli mi?
    -Saydığım ekipmanların değişimi akabinde yazılımdan iptali gerekli midir? Eğer gerekliyse hazır elimizi sürmüşken soft bir yazılım yapmak sizce ne kadar mantıklı 200 bindeki bir araç için?

Sizlerin fikirlerini bekliyor ve merak ediyorum. Herkese iyi günler dilerim.

muratburunce - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    dizel araçlar sakin kullanımı çok sevimiyor egr dolmuş olabilir buna benzer sıkıntı 2004 cordoba aracımda vardı turbo güçsüz sanki tam basmıyor gibiydi egr hortumunu söküp ucunu körledim çekişim düzeldi araç eski performansına geri geldi sayılır bende dpf yok tabi onuda kontrol ettirmek gerekir
    •06 E 6577 - MAT BRAVO • / •06 ZOF 96 - CORSA GSİ • / •06 ZUZ 87 - 1.6 İES • / •06 JR 124 - F7R • / • 35 CSE 57 - İNTEGRA • / • 42 CNE 94 - VW Polo • / •34 ZR 3191 - Seat Cordoba •

mikelazi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    91 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    dp-egr iptal-yazılım miss ömürlük olur

dci de bildiğim emme yok

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    İhtiyacı olan için son durum güncellemesi yapayım.

Araca DPF-EGR iptali yapıldı. Dpf nin bulunduğu kazanın içinde bi kısmında katalizör varmış. Katalizör üstünde bırakılarak iptali yapıldı. Ses ve duman vs tamamen aynı. Performansı eski haline kavuştu. Şuan araç gayet güzel. Destekleriniz için teşekkürler.

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)

Bu Konudaki Etiketler