sızın ıstegınıze gore programlar yapabılıyoruz. mesela bır musterım audı a4 1.9tdı ı ıcın bazı degerler verdı(belı bır tork bellı bır hp safe olarak) bızde bu yazılımı basarı ıle gerceklestırdık.
ıkıncı bır secenek ıse powergate dedıgımız cıhaz ıle 3 farklı map yazabılmemız.powergate e sızın arzu ettigınız (bızım yapmamızı ıstedıgınız) programları yazıyoruz ve siz bu programları dıledıgınız gıbı aracınıza kendınız uygulayabılıyorsunuz. ıstedıgınız zaman aracınızın yazılımını orjınal ıstedıgınız zaman mod olarak degıstırme ımkanı saglıyoruz. modlar safe tasarruf - safe mod - hard mod olarak degısıyor. tabı hard mod da egr ıptalı yapıyoruz ve arac dumanlıyor. yakıt kesınlıkle euro dıesel oluyor.
hayırlı olsun , sakıncası yoksa özelden fiyat alabilirmiyim
usta maliyet hakkında acıklama yapcan mı opelciler cevap beklio![]()
600 tl bu fiyata öncesi ve sonrası dyno cıktısı (düz vites araclar için) dahil
Call for prayer
http://m.youtube.com/watch?v=7na5Zm0vwtI
insanlar en akıllı varlıklardır, hüküm edemedikleri yaradılış ve ölümdür
Instagram hesabımız
miniksracing - humidorturkiye
powergate fiyatı 600 değil dimi içeriden düğme ilemi bu ayar yapılıyor yoksa obd portundan makinayla girip yazımlımı değiştirerekmi
egr valfi iptal etmek yakıt tüketimini nasıl etkiliyor
Benim aracım Easytronic ancak kick down sınırına kadar bastığınızda ivmelenme aynı. Benim aracım dynoya cıktı ve düzgün sonuç verdiğine inanıyorum 4. viteste tam gaz yapıp kick down yapılmadan manuelde(sport modunda) ölçüldü. 98hp 203nm tork verdi. Bende yaptırmak istediğimden soruyorum. Bu fiyata yapılan işlem box'mı yoksa re-map'mi?
powergate denilen cihaz hoşuma gitti bahsettiğiniz özellikleri felan , istediğimiz mod'da kullanabilmemiz ... yazılım+ dyno+ powergate toplam maliyet dizel 1 araçta ne olur ?herşey içinde ne kadara halledebiliris acaba ?
ayriyetten , şey sorucam yazılım yaparken dizel araca sadece püskürtme miktarını mı artırıyorsunuz yoksa mesela kullanıcı daha fazla güç dedi araçta o zaman turbo basıncınıda artırıyormusunuz ?
Powergate gerçektende çok güzel içinde bildiğim kadarı ile 1 den fazla yazılım atabilmek mümkün.Oldukça başarılı bir cihaz obd den takılıp kullanılabiliyordu
powergate ın fıyatı 350€. tabı powergate ıle bırlıkte ıstedıgınız map sayısı arttıgı ıcın chıp fıyatı da degısıyor.
bız box kullanmıyoruz. lısanslı program atıyoruz(remap).
bu araç(1.3cdti) ıcın konusuyorum
chip tek program - 600tl
powergate - 350$
powergate icin istenilen 3 ayrı map - 1000tl
otomatik vitesi olcememezın sebebı dyno aracın devrını algılaması için 4.vites rolantıye dusurdugumuzde aracın otomatık olarak vıtes kucultmesınden dolayı. eger aracınız bunu yapmıyor ıse (kı astralar yapıyor) olcmemız mumkun olmuyor maalesef.
Call for prayer
Instagram hesabımız
orda bir yanlışlık olmuş
astra lar bdm ile tezgahta okundugundan powergate o aracta kullanılmaz
onun sebebide powergate in obd soketinden programı okuyup atman gerekir astralarda böle bişey olmuyor maalesef
Call for prayer
Instagram hesabımız
Powergate 1.7 DTI ı okur..
DiagSys3 ile artık 1.3 90 Hp Astra ve Corsa lar OBD den yapılabilior..
Ne kadar iyi olursan ol, Kabiliyetin Müşterinin Memnuniyeti ile Sınırlıdır..! M.Gazihan
Power Gate anladığım kadarı ile Obd üzeri chip yapılana raçlarda kullanılabiliyor.Yani en basitinden örnek 1.5 Dci motorlar , E46 m3ler , Seat Cupra R , VW 1.9 Tdi (caddy transporter golf )
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)