User Tag List

Sayfa 2/2 İlkİlk 12
25 sonuçtan 20 ile 25 arası

Konu: Saab 9.3 1.9 TiD güç artışı ?

nightkids_han
    Misafir
    Alıntı Mehmet Gazihan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bu aracın üzerindeki motor opel fiat alfa chevrolet bi hayli marka kullanıyor 120-180hp aralığında güçlerde üretilmekte..Powertrain üretimi dayanıklı bi makine..Hacimli ve Euro4-5 normunda olduğundan birhayli kısık ayarları..
    mesela bana gelecek araç da euro 4 normunda yani kısık derken nasıl kısık anlamadım?
    diğer versiyonlarından daha güçlü old. için tercih ettim ?

Mehmet Gazihan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Euro4 veya 5 daha düşük emisyon salınımı demek..Motorların eksoz emisyon salınımını bu normalara uydurabilmek için bir hayli kısıyorlar..

Misalen Fiat Doblo 1.9 Jtd nin performansı ile 1.9 Mjet in performansı motor güçleri aynıda olsa çak farklı..Eski modelden Yeni modele terfi eden herkes performansdan şikayetci..
    Ne kadar iyi olursan ol, Kabiliyetin Müşterinin Memnuniyeti ile Sınırlıdır..! M.Gazihan

nightkids_han
    Misafir
    yazılım mıdır bunun çözümü?
    o zaman aynı motorun misal söylüyorum euro 3 euro 4 versiyonlarının 2'sinede yazılım attıgımızda gene euro 3 daha üstün olacaktır öylemi?

Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    FAP kullanılan araçlar hariç bir çoğu yazılımla eski versiyonların performansına döndürülebilir.
    Ne kadar iyi olursan ol, Kabiliyetin Müşterinin Memnuniyeti ile Sınırlıdır..! M.Gazihan

m_turgut
    Misafir
    gücü eger mehmet gazihan'ın da söylediği 200 + güçlere çıkarırsak şanzıman sorun çıkarır mı ? tiptronik sonuçta manuel değil..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    şanzıman için güç değil tork dayanımı önemlidir..Dişlileri ve kavramayı kemiren torkdur..

Aracınızın üzerindeki şanzıman ve kavrama sistemi %40 a kadar ekstra torku kaldırabilir..

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)