Fap + katalizör iptali

Konu: Fap + katalizör iptali

1. H@K@N said:

Fap + katalizör iptali

arkadaşlar bu yeni nesil hdi lerde katalizör dışında FAP (partikül filtresi) devresi varmış.Ben komple katalizörü ve bunu iptal etmek istiyorum. daha önce fap iptal eden varmı yada bunu nasıl yapacağım hakkında bilgi verebilecek olan varmı?
    sistem gerçekten çok karışık ve pahalı.Yanlış birşey yapmak istemiyorum.

2. nightkids_han said:
    bencede yanlış birşey yapmamak adına fap'a dokunma derim ben....

3. serhat306 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

serhat306 said:
    fap+katalızor aynı sey zaten benım bıldıgım sadece yenı tıp araclarda ısmı degıstı katalızorun...

4. M U R A T - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

M U R A T said:
    fap ile kat farklı şeyler ve ellememenizi tavsiye ederim çünkü kendisi pek pahalı bişey..

5. RCpower - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

RCpower said:
    dedikleri gibi sakat işlere kalkışma, bi çip attır yeter sana

6. seko said:
    fap kısıyor aracı deniyor chip ile +24 beygir alınıyor safe olarak

7. serhat306 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

serhat306 said:
    Alıntı M U R A T Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    fap ile kat farklı şeyler ve ellememenizi tavsiye ederim çünkü kendisi pek pahalı bişey..

farklı derken mesela partıkul fılıtresı nedır ozaman...

8. nightkids_han said:
    Alıntı serhat306 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    fap = partikül filtresi

9. M U R A T - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

M U R A T said:
    kat başka bişey fap(partikül filtresi) başka bişey

10. FaBeRgE - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

FaBeRgE said:
    Zamanla dolan katalizörü boşaltan sistem sanırım...

11. Schumi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Schumi said:
    Araçta zaten chip var. Kat iptali yap bence ama. FAP iptal etmeden önce başka birisinin yabancı forumlarda felan iptal etmesini bekle. Başkası denek olsun sen olma.
    Schumi.Projects

106 GTI | 206 RC | 2008 SUV 1.2 PureTech EAT8 | 3008 SUV 1.6 HDi EAT6 | Citroen AX GTI
    Never drive faster than your guardian angel can fly
    106 RC - 106 GTI with 2 liter engine

12. H@K@N said:
    Alıntı Schumi Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Araçta zaten chip var. Kat iptali yap bence ama. FAP iptal etmeden önce başka birisinin yabancı forumlarda felan iptal etmesini bekle. Başkası denek olsun sen olma.
    abi galiba 138 hpde takıldık kandık. eğer kat ve fap iptal edebilirsem turboyu büyütecem. ama fap ve kat engelliyor beni şimdi. bunları bir şekilde iptal etmem lazım. Özel servislere sordum hiçbiri bişe anlamıyor

13. H@K@N said:
    arkadaşlar fap ayrı katalizör ayrı. keşke sadece katalizör olsaymış 1.6 hdi 90 hplik modellerde sadece katalizör var. ama 1.6 hdi 100 hplik modellerde katalizör + fap var

14. FaBeRgE - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

FaBeRgE said:
    Alıntı H@K@N Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    abi galiba 138 hpde takıldık kandık. eğer kat ve fap iptal edebilirsem turboyu büyütecem. ama fap ve kat engelliyor beni şimdi. bunları bir şekilde iptal etmem lazım. Özel servislere sordum hiçbiri bişe anlamıyor
    Hakan hocam bence sen turboya hiç dokunma şimdilik Sana güzel bir CAI yapalım, EGR iptal edelim, şöle 145lerde bi gez sonra yaparız bişiler

15. Ahmet Saraçoğlu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Ahmet Saraçoğlu said:
    chip yokken egr iptalini fiziksel olarak hissetmemiz gerekirmiydi?(ben iptal ettirdim fakat herhangi bi değişiklik sezmedim)

16. nightkids_han said:
    Alıntı Ahmet Saraçoğlu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    chip yokken egr iptalini fiziksel olarak hissetmemiz gerekirmiydi?(ben iptal ettirdim fakat herhangi bi değişiklik sezmedim)
    değişiklik hissetmemen normal

iptal etmek isteme sebebi , ileriye donük motordan daha fazla hp aldıgımızda tıkanıp dert olmasın diye

17. H@K@N said:
    güncell. buna birçözüm bulalım arkadaşlar. Yabancı dilim yok yabancı forumlara bakamıyorum. bilen duyan gören varsa yardımcı olsun

18. cihan01 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

cihan01 said:
    Katalitiği iptal edemesin dün söktük partikül flitremi öle bişiler diolar içi öledi ve kazanda 2 tane sensör var direk arza ışığı yakar

19. seko said:
    Alıntı H@K@N Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    138 lik hali nasıl gidiyor eger duz ise aracın yine 210 da olay biyiyor ibre geliyor 4500 lere