mazot olcak o bro
bencede
kısmetse pazartesi yola çıkıyoruz, km ve ort hızı 0 layıp değerlere bakıcam zaten depo da dolar haftasonundan yola hazırlık görmüş oluruzkaç km de ortalama tüketim ort hız ne olcak
![]()
mazot olcak o bro
bencede
kısmetse pazartesi yola çıkıyoruz, km ve ort hızı 0 layıp değerlere bakıcam zaten depo da dolar haftasonundan yola hazırlık görmüş oluruzkaç km de ortalama tüketim ort hız ne olcak
![]()
keşke ortalama yakıt fln bnmde çalışsada bnde yazcam şöle 5 litre fln7 de gezio bnm
![]()
*10ur_K Nickli Üyeden Alıntı
sabah fullüycem çıkıcam sapnca tarafına izmite gidicem sonrada istanbul bakalım neler yapacak bide dynoya çıkıcam inşallah öğleden sonra yakıt için değil tabi ama bakalım ilk depoda fark hisetcem mi
depoyu fullledim GTL ile adanadan hatay serinyola ayagımı beleni inerken dahil gazdan cekmeden 1 saat 8 dakikada girdim dönüş yolunda ortalama hızım biraz daha düştü acelem olmadıgı için 1 saat 45 dakika gibi bi sürede girdim dönüştede adanaya girdigimde depoyu bir kere daha fullledim tam 61.38 mazot aldı toplam yaptıgım yol 350 km ortalamam tam olarak 7.0 ltye geliyo .. performans olarak güzel gibi yani hissedilir derece bi artış yok ama duman atmaması cekişi stabil tutması vs. güzel şeyler..memnun kaldım yani ayrıca son hızla ilgili bazı sıkıntılar yaşanmıştı D4-D kullanıcıları arasında tekrar tekrar söylüyorum adana hatay arasında otobandaki düzlüklerde 17 jantlarım ve 215-45-17 lastiklerimle ibre 190-195 civarı seyrediyo hafif egim oldugu zaman 205e kadar iniyo hafif yokuş yukarı oldugunda 180lere iniyo lastik capından deiştigini varsayarsak eger 180-215 km arası hızlara zorlanmadan cıkabiliyo D4-Dler![]()
depomu fulledim sabah izmit-sapanca-adapazarı-akyazı-istanbul 400kmden fazla yaptım yakışta bi tasarruf mevcut fakat aracı chiplediğim için acaba ondan dolayımı anlamadım 2. depoda daha da iyi olur inşallah duman olayına pek girmeyelimfakat 2. 3. depodan sonra fark eder sanırım bu arada aracım 470km civarı yaptı hala yarım depoya inmedi ama 550km de anca yarıma inerim arkadaşlarımla baya kapıştık ama
![]()
dün aldım daha =) henüz bişey hissetmedim![]()
arkadaşım rio 'sunda kullanıyor fark göremedik zatn beklentimizde yoktu fazla inanmam böle şelere![]()
dizel teknolojisinden teknolojisine farklılık gösteriyor sanırımen ii d4d ler sonuç verdi konuya bakılırsa.
*10ur_K Nickli Üyeden Alıntı
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)