tek kişi iken hiç bakmadım ama 4 kişi + bagaj 110km ile sabit giderken 4.6 4.8 civarı. klima açıkken 5.5
tek kişi iken hiç bakmadım ama 4 kişi + bagaj 110km ile sabit giderken 4.6 4.8 civarı. klima açıkken 5.5
*10ur_K Nickli Üyeden Alıntı
klima kapalı 5 yakıyorsam klima açıkken 5.3 yakıyorum , gaz tepkisi gecikiyor aracın ve 4000 rpm üstü çekiş kaybı fazlalaşıyor.
dip gaz 170 civarı giderken klima kapalı 11.7 açıkken 12+ oluyor. her devir her viteste + yakışı var. snde nası fark yok![]()
*10ur_K Nickli Üyeden Alıntı
5. vites 140 gibi dipgaz yapınca 9.5lt civarına düşüyordu benim anlık otobanda 170 e kadar hızlanımda
öyle deme abi alışınca ondada hissedersin
onun sebebi de gaz tepkisi geciktiği için piskolojik olarak daha çok bastırıyor gaza ama normalde 0.2-0.3lt etki ediyor 100km deki yakıta.
Valla bende direk etkiliyor, klimayı açar açmaz hafiften bi yıgılma hissediyorum zaten motorda...
Tango-1 never dies.
tamamda aracın yepyeni araç sorun olduğundan dolayı sanmam çekişten düşme olayını ... neden boyle 1 cewap gereği duydun acaba ? yazdığım mesajda küçümseme felan sakın oyle birşey düşünme ama o güçlerdeki 1 araç o donanımda 1 araçta bahsettiğin olay normaldir . yazılım atılırsa çok keyifli olur dedim .....
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)