Ben de gecen gün shell ararken yolda kalıyordum, en son bp cıktı karsıma yine eurodiesel aldım![]()
Ben de gecen gün shell ararken yolda kalıyordum, en son bp cıktı karsıma yine eurodiesel aldım![]()
@premiumparts / www.premiumpartstr.com
Premium Brands & Special Cars
OZ RACING · SPARCO · MSW by OZ · AEM · K&N · EIBACH
Araba garanti kapsamında, opet full force kullanıyorum... Alınan mazotun öyle daglar kadar fark edecegini sanmıyorum valla..
Dragger'ın oradaki BP'den de aldım zamanında hep aynı
Benim arabadada bi .okluk olabilir tabii
Tango-1 never dies.
BP tek gecerim o konuda...
Shell ve Opete göre en az 50km fazla yaptırıyor benim arabaya full depoda...
@premiumparts / www.premiumpartstr.com
Premium Brands & Special Cars
OZ RACING · SPARCO · MSW by OZ · AEM · K&N · EIBACH
3800 de vermesi 5200 çevirmesine engel diil, 4000 devirden sonraki baygınlık azaldı diyorum ne alakası var bunun max hp verdiği devirle? gereksiz msj yazma oğuzhan bence.. dediğinle dediğimin alakası 0 (yazıyla SIFIR) burda..
olabilitesi var aslında![]()
Bende bi deniyim ama bostancıda nerden alsam ben 7 günde bi fulllüyorum aracı gerçi chipledikten sonra bi depo bitirdim ama bakalım zararı olmaz inşallah hiç shellden almadım şimdiye kadar hep aynı yerden alıyorum Petrol ofisinden gayet temiz yakıtı ama denemek lazım
arkadaşlar mantıken GTL in verdiği artıyı kendi amacına ulaştıktan sora görürüz. Konuşmuştum bende 3 4 depodan sora asıl etkisini gösterirmiş. Bende mazotumu sadece tek bi istasyonda dolduruyorum ama yinede ne kadar temiz orası düşündürücü. GTL daha denemedim ama depomda çok az euro diesel kalınca uzerine fullicem öyle önerdiler. GTL aracın ilk zamanki performansını yakalayabiliyormuş e bu da ancak belli bi zamanda olur diye düşünüyorum![]()
2 km bi cadde var..nerde bitircen ki o mazotu ((:
Ne kadar iyi olursan ol, Kabiliyetin Müşterinin Memnuniyeti ile Sınırlıdır..! M.Gazihan
lewo , 4k üstü canlı olsa ne olur dizelde? ne güç ne tork kalıyor bu lafım sana özgü değil dizel prensibi bu ...
gereksiz mesaj felan da atmıyorum o senin düşüncen sadece bunu bil yani
ben yarım depoyla 500km deviriyorum rahat tabi şehir içinde depom bitmek üzere alıp deniycem bakalım fark varmı çarşamba günü fullerim
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)