senın motor tertemiz olmuştur artık![]()
ayda 5 bin km kanka maşallah iyi geziyosun sen hakkaten ama sürekli mersin-adana-antep arası çalışıyosun![]()
bir kaç depo kullanmak lazım bakalım ne olacak bende çok merak ediyorum dahha ilk depom bitmek üzere 2-3 derken sezeriz bişeyler sanırım 5000km bir yağ değiştiriyorum bu konuda sabitim yarı bakım yaparım her aracımda! herkess bol bol paylaşsın bakalım ne çıkacak ortaya
evet az once aldım tamda indirim olmuş 2.43 den aldık bide yıkattım arabayıbakalım sonuç ne olacak , sanki alt devirlerden daha iyi topluyor gibi hissettim. bi kaç gün sonra anlamaya başlarız
Ben de bugun aldım, kumburgaza giderken 190a kadar da cıktım
Dumanda herhangi bir azalma görmedim, seste de aynı sekilde...
Bir iki depo denerim, faydası olmazsa bp eurodiesele dönerim geri![]()
@premiumparts / www.premiumpartstr.com
Premium Brands & Special Cars
OZ RACING · SPARCO · MSW by OZ · AEM · K&N · EIBACH
Boşuna kendinizi yormayın..2 yada 3 depo kullanmak bişey değiştirmeyecek.90 hp araba 91 olsa yada 100hp araba 102 olsa gtl ile schumacher bile farkına varamaz.
Yakıttada bişey değişmeyecektir muhtemelen..
neticede euro dizelle aynı fiyat yeni geliştirilmiş bi yakıt şu anda zararı yok faydası var spec..Bende dizel arabama gtl alıyorum ama alt devir canlandı üst devirde patinaj çekiyorum vs. tarzı şeylere kimsenin kendini kaptırmasının gereği yok![]()
Dr.Ecu
Açık konuşmak gerekirse 90 bg olan ama suan belkide 80 e düşmüş beygirleri 85 yapsa bana kardır. E onuda yapmıyorsa o atların boğazına bi harbi çekse oda yeter. ( fiyat aynı kaldıkça)
Aynen katılıyorum, benzinlide hissediyorsunuzda dizeldemi hissetmiyorsunuz
Yada Toyota larda sorun var hepsi farklı hissediyor tüm Toyota lara yarıyor bu yakıt
Dün 4 arkadaş aquaparka a gittik geldik, eskiden aynı güzergahta 4,4-4,5 lt ortalama ile gidiyorduk aynı ekip aynı gidiş aynı yol, aynı hız (83-86km/h ortalama) ile 4,1 lt (klima hep açık arada 140km civarına kadar çıktığım oldu) ortalamayla gidip geldim. Bana ekonomisi var, size yoksa bu sizi ilgilendirir, hissettiğimizi söylüyoruz![]()
barutçu Arabadan arabaya değişir..90 hp bi civic e 100 oktan alsan tabiki bi fark olmayacaktır ama 300+hp bi subaruda dyno üstünde bile görebilirsin 100 oktanın etkisini..Bunu demek istemiştim.
@levent Senin o yol bilgisayarında gördüğün 0,3 lt daha az tüketimi arabanın gazına basınca hissedebiliyor musun? 0,3 lt daha az yakmanın nedeni o günkü rüzgar , lastik hava basıncı , hava sıcaklığı, vs herşey olabilir bence..
Dr.Ecu
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)