dou_corolla Nickli Üyeden Alıntı gel gel deneyelim mutlaka yada ben belki bi 6-7 güne alanyaya gelcem o zaman yaparız bi şekil kanka ist a kaçtım benim pederle denersiniz artık alanyada ahahahhah
fangio Nickli Üyeden Alıntı Bencede 40-160 arası basmak daha mantıklı ben bide 5. viteste 100-160 istiyorum açıkçası doğu'dan
öyle bi anlattıosunki adamın chip yapası gelio
Mehmet Ali DİNÇ M.A.D Custom Stickers
Malii Nickli Üyeden Alıntı öyle bi anlattıosunki adamın chip yapası gelio valla gazı aldım birikime başlıyorum çip için
5 vites denemesini yapacam mutlaka lewo
lewo_rolla Nickli Üyeden Alıntı ben bide 5. viteste 100-160 istiyorum açıkçası doğu'dan bak bu cok mantıklı ve guzel bi deneme olur sen dene tek basına bizde burda deneriz karşılaştırırız
Malii Nickli Üyeden Alıntı öyle bi anlattıosunki adamın chip yapası gelio Hemen yapalım Motorlarlarımız aynı bak GTI kovalarsın sende
BlackEmperor Nickli Üyeden Alıntı bak bu cok mantıklı ve guzel bi deneme olur sen dene tek basına bizde burda deneriz karşılaştırırız saniye olarak bilmiyorumda 5. vites 100-160 ta 1.6 vvti dan daha çabuk geçiyoruz bildiğğim bu
lewo_rolla Nickli Üyeden Alıntı saniye olarak bilmiyorumda 5. vites 100-160 ta 1.6 vvti dan daha çabuk geçiyoruz bildiğğim bu 5.vites 100'de vvt-i 'nin devri ölü olur abi dizelin daha çabuk hızlanması normal
TYFF Nickli Üyeden Alıntı 5.vites 100'de vvt-i 'nin devri ölü olur abi dizelin daha çabuk hızlanması normal 3000 d/d de oluyor
lewo_rolla Nickli Üyeden Alıntı 3000 d/d de oluyor tahmin ettiğim gibi düşük
TYFF Nickli Üyeden Alıntı tahmin ettiğim gibi düşük vvti ünite değişken subab zamanlaması sayesinde alt devirlerde de torkunun büyük kısmını verir unutmamak lazım
lewo_rolla Nickli Üyeden Alıntı vvti ünite değişken subab zamanlaması sayesinde alt devirlerde de torkunun büyük kısmını verir unutmamak lazım Yaw hiç dizelin yerini tutar mı kanka bizim araçlar %80 veriyor
benim araba %100 fln veriyo heralde
Hayırlı olsun da bu ne gaz böyle
kardeş aldık valla gazı yürüdük gidiyoruz öyle
yorma olm arabayı bende kendimi zapdetmeye çalışıyom
DRaGGeR Nickli Üyeden Alıntı Hayırlı olsun da bu ne gaz böyle ben de c2 mi chiplediğimde aynen bu konumdaydım belki de daha beteri
Dou fena ya ((:
Ne kadar iyi olursan ol, Kabiliyetin Müşterinin Memnuniyeti ile Sınırlıdır..! M.Gazihan
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)
Forum Kuralları