würth varmıs benzıne atılan onun bı yararı varmı
www.honda-tech.com
Premium Brands & Special Cars
OZ RACING · SPARCO · MSW by OZ · AEM · K&N · EIBACH
Ben 50 liraya yaptırmıştım.
Enjektörün lastikleirni falanda değiştirirsen totalda 60 a falan çıkıyorsun
ÖNCELİK LE SELAM!
önce ilk soruya cevap vereyim enjektörü toplayamama ve ayarlayamama gibi ihtimalin olması kişiye göre değişir eğer siz tecrübesiz ve eğitimsiz bir kişiye bu işlemi yaptırmaya kalkarsanız evet var diyebilirim, fakat bu işin hem eğitimini almış ve tecrübe sahibi bir ustaya yaptırırsanız yok derim toplama konusunda değil ama ayarlama konusunda ustanın bu işlerde aynı bir sanatçı gibi karakteristik ayarları vardır obsiyonlar dahilinde değerlerle oynama yaparak enjektörlerin performansında olumlu yada olumsuz etkiler yaratabilirler....
tabi herşeyden önce böyle sanatçı bir usta bulmanız gerekli mevcut sanayi sitelerindeki çoğu ustanın hali ortada kime nasıl güvenip nasıl iş yaptıralabilir tecrübesi bir kaç aldanma ve karşılıksız yapılan para ödemelerinden sonra kazanılıyor))
şimde de ultrasonic cleaner' a geldi sıra bu cihaz özel bir kimyasal sıvı yada toz temizleme maddesi ve ona katılan 1/10 ölçek su ile yapar temizliği önce cihaz 60 dereceye kadar ısıtır kendini ve sonra titreşimlerle yaydığı ultra sonic dalgalarla enjektör yada her ne temizlenecek ise onun üzerindeki kir ve partekülleri parçalayarak temizler bu sistem daha önce kuyumcular tarafından kullanıyordu otomotiv piyasasına girmeden önce...
kullanmış bir altın takıyı hiç kullanılmamış hale getiriyor bunu yazmamın nedeni temizlemesinin boyutu hakkında bilgi sahibi olmanız içindi aşındırıcı hiç bir madde kullanmıyoruz.....
Açıklayıcı cevabınız için teşekkürler Nadir Usta bu tarz güzel yorumlar bilgilenme açısından faydalı oluyor.
Aşırı kimyasal kulllanımı pompalarda ilerki dönemlerde fazla yakmaya sebep oluyor(muş) o yüzde ultasonic temizlik en iyisi. Hatta bunu manifoldlarada yapabiliyorsanız süper olur ve benzeri parçalara. Yazılım olduğundan bahsetmiştim Pompanın debisi bozulursa veya ayar tutmazsa diye aklımda soru işareti oluşmuştu.
Tekrardan teşekkürler
Evet orayı atlamışım özür dilerim;
bu yapılan işlemin asla yazılama ve ecu ya zararı yoktur! gönül rahatlığı ile yaptırabilirsiniz, manifolt kirliliği ve supap kurumlanmalarında benim tek tavsiyem silindir kapağanının sökülüp temizlenmesidir..
fakat her zaman bu işlem maddi bir külfettir imkan dahilindedir bu işlem, neden sökülmeli derseniz buralardaki kir, kurum ve partiküllerin arac üzerinde yapışmış olduğu yerden kimyasalla sökülmesine ,çözülmesine ve temizlenmesine çalışırsak bu çıkan kir parçacıkları motorun içine gitmesi kaçınılmazdır ve bu hiç tahmin edilmeyen sonuçlara sebep olabilir atalarımız buna kaş yaparken göz çıkarmak diye bir tabir kullanmıştır))
Usta okuyanda el kadar bi parçanın motora kaçacağını zanneder..((:
Ne kadar iyi olursan ol, Kabiliyetin Müşterinin Memnuniyeti ile Sınırlıdır..! M.Gazihan
bu ultrasonic, benzin enjektör deliklerinin içine işleyebiliyormu?
MagicPerformance
MegaSquirt Engine Management Systems Technician
Ne kingler gördük güle güle öldük...
würth aldım 3o lıraya benzınım full bıtsın koyucam
www.honda-tech.com
sanal alemın kablosuz delıkanlıları klavyenın hangı tusu ates edıyor ? ?
tuned by : gürsel canpolat (16ec813)
Bende carbon clear yaptirmistim .. bir kac arkadas makineye baglama enjektorleri sok temizlet oryinglerini degistir dedi. ama makineye baglattim ve ortaya cikan sonuc gercekten kucumsenicek cinsten degildi.arac 145.000 km'deydi ve sanmiyorum ki o zamana kadar bu islem uygulandi ona .. gaz tepkimesi cok degismiti aracin.
Women are like Buddhist , They're worship ox.
MagicPerformance
MegaSquirt Engine Management Systems Technician
Ne kingler gördük güle güle öldük...
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)