Gökhan abi'nin yerine müsadesiyle ben cevap vereyim, 80 TL İşlem. Ve 45 Dakika sürüyor. Gerçekten fark ediyor araba psikolojik Fark degil gerçek fark :) Şiddetle yaptırmanı tavsiye ederim..
Printable View
Evet Detaylı bilgi İçin GÖKHANRS nickli Gökhan abiyle irtibata geçebilirsiniz :)
buda bi foto Enjektörler temizlenirken..
http://sphotos-e.ak.fbcdn.net/hphoto...20467353_n.jpg
benim arabada berner marka kullanıldı, 2 tüp karışım yapıldı biri enjektör diğeri egzoz ve motor sistemindeki kurumlar içindi sanırım, yanlış hatırlamıyorsam 150TL ödemiştik
Carbon clean isleminden sonra sabahlari sogukken meydana gelen dalgali calisma sorunumuz ortadan kalkti sanirim faydasi oluyor bu islemlerin :)
ankara da bu işi hakkıyla kim yapar peki?
araç 1.7 dti, bu güne kadar bu temizliğin yapıldığını hiç sanmıyorum ve 192binde..
Ben enjektörleri söktürüp yaptırmıştım makinaya bağlamışlardı adamlar sonra
enjektörler araca bağlandıktan sonra kurumlar için falan yapayım dedim WÜRT ün galiba makinasına bağlandı ilaçlı benzinle çalıştı birde 35-40 dakika kadar sonra ne oldu bilmem :D
şimdi iki şekilde temizlik yapılıyor, birisi araç üzerinde depodan pompa ayrılıp harici bi makineyle yakıt basılıyo falan..
bir diğeride sökülüp dağıtılıp ultrasonic temizlik..
bizimki 192bin de olduğuna göre bunun enjektörleri, emmesi, portları vs vs kurum doludur diye tahmin ediyorum..
ultrasonic yaptırsam bu sefer emme ve kapak portları, subap etrafı falan kirli kalıcak..
e makineyle yaptırsam bu seferde enjektörler ultrasonic kadar temz olmayacak sanırım..
nasıl bir yol izlemek lazım?
benim aklıma ultrasonic temizlik yaptırıp o sırada da emmeyi söküp temizlemek geliyor ama bu seferde kapağın portları temizlenmemiş olacak?
karışık bi durum :)
Ankara da Uraz pompayı deneyen oldumu?veya enjektör temizliğini Ankarada hakkıyla yapan tercih edeceğiniz işletme varmı?
bugün 98bini geçtim ve daha uzun süre binmeyi düşünüyorum o nedenle enjektörleri söktürüp temizletmek gerekliyse kalibre ettirmek vs gibi ince ve detaylı şeyler yaptırmak istiyorum. izmirde nereyi tavsiye edersiniz? corsa 1.3 cdti
dizel megane kullanıyoruz yanlış hatırlamıyorsam bi 30k önce enjektör temizlettik araç rölantide çalışırken 10 saniyede bir çok ufak silkeliyor enjektörle alakası varmıdır temizlettirsek geçermi
Son shell gtl aliminda arabada bi cekis dusuklugu kesme yasadim anlik olarak bide bosta biraz siyah duman gordum normalde pek yoktu.sheli aradim numune aldilar haber vericekler.bir skinti varsa karsilariz dedilerde araba suan normal mazotta skinti ciksa bile ne yapiabilirki:)