teşekkürler tekrar inşallah en yakın zamanda gelicem.
Printable View
arkadaşlar ben bişe sormak ıstıyorum bızde megane 2 1.5 dızel var 180 bınde ben buna carbon clean bıde enjektor temızlı falan yaptırmak ıstıyorum ama bıraz korkuyorum bı zararı olurmu dıye cunku yuksek km dekı arabalara carbon clean zararlı gıbı duyumlar var ne kadar dogrudur bıde anadolu yakasında goztepe sanayıde falan tavsıye edebılcenız bı yer varmı mesela bosh servisi falan
Hic yapilmamis araca tavsiye etmiyorlardi sanirim. Enjektorleri olcurtdunuzmu hic bilgisayara baglatip skinti varmi acaba? Yoksa eger at bi wurth katkisi sonra yardir:)
Arkadaşlar özellikle yüksek km lerdeki araçların bu temizliğe ihtiyacı var. aşırı kurum ve katran birikimi bi zamansonra başınız ciddi sorunlar açabilir.
Her km deki araca özel uygun bir kurum temizliği yolu yöntemi vardır.
yolunu yordamını bilmeyen ustalar sağolsunlar adını çıkardı yüksek kmlerde yapılmaz diye.
Forumda GökhanRS Nickli Gökhan abi Benim Megane'a Yaptı 2 hafta önce würth Carbon Clean Uygulaması, 45 dakika boyunca temizleniyor enjektörler.
Gerçekten carbon cleandan sonra arabanın gidişi bile değişti, 44.000 km'de arabam ve 1.5 dci
1 ay kadar önce fiesta ya carbon clean yaptık ciddi derecede fark etti, 4. vitese düştüğüm rampaları şuan 5le çıkıyorum. bu arada aracın km si kaç bilmiyorum ama 200bini devirik olduğu belli
astraya yaptırmayı düşünüyorum LPGli araba 150 bin de, ayrıca gazcı da gaz enjektörlerini temizlemek lazım dedi bi faydası olur mu ?
Birde araca alisan kaynasan kurumlar var diye duydum onlar gidince kotu oluyor diyorlar dogrumudur?
yanı arkadaslar yaptırıyımm demekkı gercekten performans farkedıyo suan anadolu yakasında tavsıye edecegınız bı yer varmı mesala ben goztepedeyım goztepe sanayıde falan
her araç ve enjektöre özel sistemlerimiz var. yani hertürlü enjeksiyon sistemi temizlenebilir. karbüratör dahil.
mesela bir başka cihazımızın videosu buda benzinli araçların test temizlik v.s herşeyini gösteren farklı bir cihaz.
Launch Injector - nozzle Cleaner & Tester (X-Sonic, Ultrasonic Clean) - YouTube
ilaçlarımızın hepssi kaliteli mallardır. genel olarak würth, bazı sistemler için berner ve bosch ürünlerde kullanmamız gerekebiliyor.
Gokhan abi ben sana birsey sormak istiyorum sen bu isin icindesin tecrubelisin.bizim aracin enjektorleri pc ye baglaninca sifir hata gorunuyor kurum yokmus gibi gorunuyor surekli shell gtl kullaniyorum ara sira wurth katki atiyorum.sence bu durumdaki enjektorde temizligin bi faydasi olucakmidir arac 130 binde
faydası olur zararı olmaz. ancak temiz ise az fayda sağlar. genelde enjektörler iyice tıkanana kadar bilgisayarda hep iyi görünür.
katkı olayıda genelde uzun yol yapılcaksa full depoya atılıp 1-2 gün içinde kimyasal bozulmadan depo bitirilmeli. ve devirli kullanılmalı o depo. o yüzden aslında carbon clean daha kârlı ve daha etkili.
ancak ara sıra katkı kullandıysan büyük ihtimal temizdir. mazotuda iyi yerden alman kafanın rahat olması için yeterli sebep. bu hafta bir clio 3 e enjektörler arızalı bozulmuş değişmesi gerek o yüzden sürekli enjeksiyon hatası veriyor demişler. biz temizliğini yaptık ve 3-4 gün sonrası adam geldi ve çok teşekkür etti araba düzeldi bi ton masraftan kurtuldum dedi.
yani iyi yerden yakıt alman ara sıra würth katkı atmanda çok mantıklı ve güzel hareket.
Ben katki atinca hep dip gaz takiliyorum bir sure abi. Hep ayni yerden gtl aliyorum skinti yasatmadi hic.Bide aklimda olma acisindan sendeki bu islem malitiyeni soyleyebilirmisin