User Tag List

Sayfa 2/3 İlkİlk 123 SonSon
55 sonuçtan 20 ile 38 arası

Konu: Lancia delta 1.9 twin turbo dizel

fsunnetci - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Sıfır araba gibisi yok o yüzden ikinci el ile hiç uğraşma hele ki dizel ile hiç uğraşma..Lancia bence çok güzel ve estetik bir araç zevk meselesi bu herkesin fikri kendine..Eğer bu aracı alırda yukarıda söylediğin modifikasyonları yapar ısen arabaya yazık etmiş olursun fazlada bir güç alamazsın..Bi Turbo arabada Cat iptali anlamsız oluyor turbonun geri sıkıştırmasını düşürüyorsun..Egr iptali iyi aslında ama aracın fazla duman atmaya başlıyacak bu da Lancia gibi Class bir arabaya yakışmaz bence Hp olarak EGR iptali ile en fazla alcağın güç 3-4 HP o yüzden bence bu tarz aplikasyonlardan ziyade Güzel bir Yazılım ile bu sorunu halledersin..

dragstar - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bence güzel seçim +italyan asereti

ATA156 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Fevkalade prestijli, farklı ve keyifli bir araç. Sıfır alırsanız büyük ihtimal uzun süre satmak istemeyeceğiniz bir otomobil olacaktır. O paralara şu an araç alacak olsam düşüneceğim iki modelden birisi bu olurdu.
    916 V6 Turbo

Low-Rider - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    50 Post(s)
    Tagged
    3 Thread(s)
    lancia görünümlü bravoya o para verilmez

TheAce - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    vallahi aldığın araç lancia, yani para verip fiat alıyorsun onun farkındasındır umarım. en güzel en çok satan alfa 159lar bile sorun yumağıyken lancia nın hem 2. elde ne getirceğini bir düşün hemde bir sıkıntın olacağını.

o paraya çok daha güzel 4 kapılı araçlar alabilirsin. bmw, audi, mercedes vs.vs.

R-Turbo
    Misafir
    Alıntı tünayK Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    pardonda sızın 1450 hp lık lancıa delta nın yok muydu ben mı yanlıs hatırlıyorum? bunları bılıyor olman gerekmez mı?
    Bende öyle hatırlıyorum, sürekli bahsettiğin gt45li svt üst kapaklı bi focus sport trend(yada hazırlanmaktaydı) ve 1500 hp civarlarında bi lancia deltam var diyodun ama bende mi yanlış hatırlıyorum

merttepe - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı TheAce Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    vallahi aldığın araç lancia, yani para verip fiat alıyorsun onun farkındasındır umarım. en güzel en çok satan alfa 159lar bile sorun yumağıyken lancia nın hem 2. elde ne getirceğini bir düşün hemde bir sıkıntın olacağını.

o paraya çok daha güzel 4 kapılı araçlar alabilirsin. bmw, audi, mercedes vs.vs.
    bende 159 düşünüyordum, sorun yumağımı? ne gibi sıkıntıları var, paylaşırsan sevinirim, yol erkenken söndüreyim hevesimi.

levent - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    98 Post(s)
    Tagged
    3 Thread(s)
    Alıntı fsunnetci Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Sıfır araba gibisi yok o yüzden ikinci el ile hiç uğraşma hele ki dizel ile hiç uğraşma..Lancia bence çok güzel ve estetik bir araç zevk meselesi bu herkesin fikri kendine..Eğer bu aracı alırda yukarıda söylediğin modifikasyonları yapar ısen arabaya yazık etmiş olursun fazlada bir güç alamazsın..Bi Turbo arabada Cat iptali anlamsız oluyor turbonun geri sıkıştırmasını düşürüyorsun..Egr iptali iyi aslında ama aracın fazla duman atmaya başlıyacak bu da Lancia gibi Class bir arabaya yakışmaz bence Hp olarak EGR iptali ile en fazla alcağın güç 3-4 HP o yüzden bence bu tarz aplikasyonlardan ziyade Güzel bir Yazılım ile bu sorunu halledersin..
    turbo arabada backpressure e ne gerek var?

turbo için ,
    best exhaust = no exhaust tur benim bildiğim

ATA156 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı merttepe Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bende 159 düşünüyordum, sorun yumağımı? ne gibi sıkıntıları var, paylaşırsan sevinirim, yol erkenken söndüreyim hevesimi.
    Tosun sıkma canını, Alfa kullanıcısı olmayan herkes nedense sorun olarak görüyor bu araçları

Bravo platformu kullanıyor diye araç neden 'kalitesiz' diye düşünülüyor acaba? Zaten şu sıralar zaten çoğu marka ortak platform ve motor kullanmıyor mu? Yada ilk olarak Bravo'da kullanıldı diye kötü bir platforum mu? Bravo kötü bir otomobil mi? Belki de Delta'da ve 2010'da piyasada çıkacak Milano'da kullanıldığı için Bravo'nun platformu çok iyidir. Ferrari'yi de fiat üretiyor şu anda, Ferrari Fiat mı sizce?

Daha da yazmam bu konuya
    916 V6 Turbo

Serkan.S
    Misafir
    159 da sorun filan duymadım çok sağlam araba tam tersine ? Görüntüsü de çok hoş.Lancia alıcağıma 159 alırım.Piyasası daha hızlı fiyatlarıda uygun.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı ATA156 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Tosun sıkma canını, Alfa kullanıcısı olmayan herkes nedense sorun olarak görüyor bu araçları

Bravo platformu kullanıyor diye araç neden 'kalitesiz' diye düşünülüyor acaba? Zaten şu sıralar zaten çoğu marka ortak platform ve motor kullanmıyor mu? Yada ilk olarak Bravo'da kullanıldı diye kötü bir platforum mu? Bravo kötü bir otomobil mi? Belki de Delta'da ve 2010'da piyasada çıkacak Milano'da kullanıldığı için Bravo'nun platformu çok iyidir. Ferrari'yi de fiat üretiyor şu anda, Ferrari Fiat mı sizce?

Daha da yazmam bu konuya
    soru yağmuru ne olm öyle
    biraz araştırdım 159u 150binlerde onlarca kullanıcı yorumu okudum, millet baya övüyor, kimse bir sıkıntısından bahsetmemiş. sorun diyince şaşırdım.

TheAce - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı merttepe Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    yakın bir arkadaşım sıfır 2008 de sıfır aldığı aracından sürekli rüzgar sesi geldiğini, debriyaj pedalının ses yaptığını, inceden sesler geldiğini söylemişti her tarafından o zaman

birde eğer boyun biraz uzunsa koltuk oturma pozisyonu tabure gibi kalabilir en alt seviyeye indirmene rağmen.

çok fazla satılmadığı ve sağda solda karşılaşmadığım için çok bişey söyleyemem ama yakınen bildiklerim böyle. zaten genel kanı "alfa sorunludur". tabi her araç kullanıma göre değişir ama adam daha 1000 km de değildi bu dediğim sorunlar.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı TheAce Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    yakın bir arkadaşım sıfır 2008 de sıfır aldığı aracından sürekli rüzgar sesi geldiğini, debriyaj pedalının ses yaptığını, inceden sesler geldiğini söylemişti her tarafından o zaman

birde eğer boyun biraz uzunsa koltuk oturma pozisyonu tabure gibi kalabilir en alt seviyeye indirmene rağmen.

çok fazla satılmadığı ve sağda solda karşılaşmadığım için çok bişey söyleyemem ama yakınen bildiklerim böyle. zaten genel kanı "alfa sorunludur". tabi her araç kullanıma göre değişir ama adam daha 1000 km de değildi bu dediğim sorunlar.
    anladım, ben bunlardan ziyade mekanik problemler söyliyeceksin diye korkmuştum
    Hala test sürüşü yapmadım, teste gittiğimde bu dediğin problemlere özellikle dikkat edicem.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    satarken sıkıntı yaşarsın

flexamin - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı R-Turbo Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bende öyle hatırlıyorum, sürekli bahsettiğin gt45li svt üst kapaklı bi focus sport trend(yada hazırlanmaktaydı) ve 1500 hp civarlarında bi lancia deltam var diyodun ama bende mi yanlış hatırlıyorum
    lancia vardı :S kırmadan önce aracı .. malesef artık yok o lancia.. ..
    askere gideceğimden dolayı bazı projeler askıya alındı askerden dönüşte projeler dewam edicek hayırlısıyla..

dizel istemememin sebebi uzun yol çok yapıorum ***** iş gereği.

Ayrıca Yorumlarınız için tşk ederim . Ailecek bmw 3.20d de karar kılındı.. hayırlısı artıkın
    Rs Racing Garage
    MK2 Ford Focus Silver Bullet
    BSİ Tercüme ve Danışmanlık Hizmetleri

Dookan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    hahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahaha h....lan voltaj alem adamsın....siteyede mı soyledın 1450 hp lancıam var dıye lan... ayrıca 70lırayı nerden buldun la hacı focusu satıp araba almaya calısıyodun en son böyle kolay para bulunuyosa bnde şu 307 yı satıyım da alıyım bi ferrari merrari
    Thanks to
    TURBO ZONE
    REMAPS

fatiii - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    benim motor deltayla aynı benimkinide yapıverin,ben 450 ye razıyım 1000 i sizin olsun...
    remaps.tr & Turbo Zone Garage

flexamin - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı 06roz54 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    hahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahaha h....lan voltaj alem adamsın....siteyede mı soyledın 1450 hp lancıam var dıye lan... ayrıca 70lırayı nerden buldun la hacı focusu satıp araba almaya calısıyodun en son böyle kolay para bulunuyosa bnde şu 307 yı satıyım da alıyım bi ferrari merrari
    benim ne olduğumu bilio musunda konuşuyorsun .. biz cebimizde 5 lira ile dolanan
    adamlar değiliz. başkaları ile karıştırma.. sözüm meclisten dışarı.. millete bişe aldırmak için götümüzü başımızı da sallamıyoruz... burda salak salak konuşup adamın canını sıkma.. Benim mal varlığımın yada paramın hesabını sen mi tutuorsunda nerden buldun die dalga geçiorsun.. ? o hakkı sana kim veriyor... ? Ayrıca arabayı satmamın sebebi araçtan sıkılmam ... yoksa başka bir sıkıntım yok Allah'a şükür. ( Ne maddi nede araçla ilgili)
    Rs Racing Garage
    MK2 Ford Focus Silver Bullet
    BSİ Tercüme ve Danışmanlık Hizmetleri

Dookan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    kızma olm niye kızdın voltaj...bak tugbay yanımda dıyoki boşversin şimdi lancia yı nerde bızım sparco tshırtler dıyo
    Thanks to
    TURBO ZONE
    REMAPS

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)