Palio multijet'de kalan km düzgün gösteriyor fakat anlık tüketim dip gaz giderken 0 Lt ---- 5 vites 2.000 devirde giderken 50Lt gösteriyor. bu sorunu yaşayan warmı yada çözümü hakkında bilgi sahibi olan ??
Palio multijet'de kalan km düzgün gösteriyor fakat anlık tüketim dip gaz giderken 0 Lt ---- 5 vites 2.000 devirde giderken 50Lt gösteriyor. bu sorunu yaşayan warmı yada çözümü hakkında bilgi sahibi olan ??
aynı sorun bindiğim bir şirket arabasında albea multijette vardı..
Araba servisteyken kiralık albea almıstım, o da 14 15 lt ortalama gösteriyordu
Tabiki imkan yok o kadar yakmıyordu, yol bilgisayarında sorun var.
@premiumparts / www.premiumpartstr.com
Premium Brands & Special Cars
OZ RACING · SPARCO · MSW by OZ · AEM · K&N · EIBACH
Yol bilgisayarın arızalı diye en başda söyledim ben sana ama işin ilginç kısmı araç chiplendiği zaman sanki 1-2 gün değerler düzeldi diye hatırlıyorum.
Arkadaşlar fiat grubunda benim farkettiğim bi olay var,
Benim kullandığım Albeada da 50L falan yazıyordu. Hem de boştayken.
Sonra farkettim ki 50 Litre / 100 km değilmiş,
50 KM / Litre imiş
Sizinkinde de muhtemelen ayar sorunu var, 1-2 tuş kombinasyonu ile birimler dönüştürülebiliyor. Aracın kitapçığında yazıyordu nasıl dönüştürüleceği.
if in doubt, flat out.
instagram: utkuuzunoglu
Benim 307 gaza basınca anlık 45 lt kadar çıkıyodu yol bilgisayarının doğru çalışanı bile normal bizim alınan benzini yapılan km bölme işlemi gibi olmuyo![]()
Zannedersem o fark Active ve Dynamic donanımlarında var. Active'de 1 litreyle gidilebilecek maksimum km olarak gösteriyor. Dynamic modelinde ise 100km'de yaktığı litreyi. Şirketteki palio'yu bi kaç kere kullandığımda fark etmiştim bende bu olayı. Arkadaşım böyle olduğunu söylemişti.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)