Xdream Nickli Üyeden Alıntı daha sırada typeRın var gırgırına geçicem ahauah kanka 200 den sonra garanti geçersin 200 e kadar zor sanki yalnız m3 le gelirsen arka koltuğu sökerim ağırlıkları eşitlerim noktayı koyar orda dururum da
Auto and Road - www.autoandroad.com https://www.facebook.com/AutoAndRoad/
kanka sen ilk box lımı gelicen ?
B.Aktepe Nickli Üyeden Alıntı Para harcayan geçer, dua ile anca maneviyatınız güçlenir, aracınız güçlenmez.
Göki,ZD Nickli Üyeden Alıntı kanka sen ilk box lımı gelicen ? mecburen box lu gelcem çünkü ltft değeri oturmuyo direk takıp gazlarsam bi farkı olmuyo (oluyo da az) biraz dolaşıp ltft değeri oturup öyle denemek lazm
bizede takcaz mı
Göki,ZD Nickli Üyeden Alıntı bizede takcaz mı benn istersem niye olmasın
sana box lıyken takarsam ama agzımdan kurtulamazsın ula çok merak ettim nasıl bi alet nasıl etkiliyor böyle ağzınızdan düşmüyor
hee ya o typeR a saplayamadım ya sattı arabayı typera o yzden cok gıcık oluyorum...
Dou Nickli Üyeden Alıntı kanka 200 den sonra garanti geçersin 200 e kadar zor sanki yalnız m3 le gelirsen arka koltuğu sökerim ağırlıkları eşitlerim noktayı koyar orda dururum da kanka 200 a kdr zor dıosunda neyse bişi yazmııım o m3 diğerlerine benzemez adamı hasta etme spec yazdırma şimdi bana hauhauahu
Dou Nickli Üyeden Alıntı kanka 200 den sonra garanti geçersin 200 e kadar zor sanki yalnız m3 le gelirsen arka koltuğu sökerim ağırlıkları eşitlerim noktayı koyar orda dururum da kanka kiloları eşitlemek için sen niye koltuk söküyosun onu anlamadım ? bizim aracı sökmemiz gerekmez mi ? daha denemeden aracın modeline baglama
yok teketek denersek arada bi koltuk farkı var kilo
Dou Nickli Üyeden Alıntı yok teketek denersek arada bi koltuk farkı var kilo olm m3 1550 kilo typer 1150 kilo yoksa sen megane lardanmı bahsediyosun ?
yolcu agırlıgı diyom yuaaa okuyom ben yuaaa 2 ye 1 kaldım
ohoooo gökhanında saçı yok o zaman kanka ahuahauahu
Dou Nickli Üyeden Alıntı yolcu agırlıgı diyom yuaaa okuyom ben yuaaa 2 ye 1 kaldım kanka sen 110, emre 90 kg arada 20 kg fark var etti mi sana m3 1640 sen 1260 ee 380 kg yi napıcaz kanka bendeki saç takıntısı gibi sende de kilo takıntısı var snaırım
AHAHAHAHHA tamam kanka depoyu aynı seviye yapcam söz ama geçersem mazotlar benden yakmalık
kanka bi 1dk sen kg olayını megane lar içinmi yoksa m3 typer içinmi bahsediyon kafamız iyicene karıştı emre ile birbirimize bakıyoruz burda
kanka siz bana bakmayın ya kafam bi dünya oldu yemek yiyemedim 8 saattir akşam anlatırım derdimi
he hafiflemek için yemekde yemiyosun sen pişmişsin kanka tam hondacı olmussun
Burdan megane a ozeldende m3 e sario goki. Her yerden gecicem cok kasinio ya
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)
Forum Kuralları