yok be.. 1-2 kişiyi geçmeden satmam :D
Printable View
yok be.. 1-2 kişiyi geçmeden satmam :D
Anlaşılmıştır.Dayı sen onu sat , giresundakini alalım sana.
günaydın arkadaslar herkesın kandili mübarekolsun kazasız sürüşler
Hem dou'ya hem de soner abiye çok geçmiş olsunn..
Bugün ön lastikleri taktırdım tutuş baya fark etti , yerler kurusa daha güzel test edicem :D
MEGANE 3 FK MARKA 5 cm SPOR YAY KAMPANYA - İlan ve alışverişte ilk adres sahibinden.com'da - 42421884
bunlar nasıl olur kupeye??
Ucuz olur :)
şu arabanın kaderi bi adam gibi lastik görmedi o coiloverlarla :D
emre bişey demiyom sana :D :D
çin malı olur :D
alman malı yazdıklarına bakmayın alman malını bu fiyata vermezler ayrıca şuan bendeki 3,5luk preslenmeden önce kütük gibiydi şimdi bildiğin süspansiyon sistemi yok gibi arabada :D red eagle 50mm-40mm olanları merak ediyorum ben elif tuningde var konfor olarak eibach>vogland>red eagle diyolar ama bilemiyorum (:
Aslında bu aksam yollar kuru olur :)
ne finali bu emre? büt'ler bile bitti bizim okulda 2 hafta sonra 2.dönem başlıyor
Galiba ben de megane coupeci olmak istiyorum, bugün baya kanıma girdiler :D
Mercekli farları cıkma bulunuyor mu bunların? Bi de katlanır ayna var mı merak ettim.
Katlanır ayna 2009 coupe'lerde yoktu ben alırken. Benim aracım HB bende var.
2010 coupe'leri bilmiyorum ama impressör donanımlar'da olması lazım.impressörlerde 2011 de geldiydi sanırım.
Baktığım araba 2010, lansman renginde farları merceksiz...
Donanımı nedir açıkcası bilmiyorum, hoş alabilmem için biraz zamanı var zaten.
mercek far ekstra paketle alınıyor.Yanında far yıkamada geliyor tabi.Baktığınız araçta o paket alınmamış demekki.Dynamıque 'tir büyük ihtimal.link warmı?
siteden edcli coupe alan oldu mu hıc :rolleyes:
İlanı yok kardeşim, bir tanıdığımızda araç...
Neyse bakalım hele bir olsun da başınızı ağrıtırız :D
Haftaya yeni rakibiniz hazir beyler gecen denemede gelen insignianin haftaya dp+yazilimi yapilicak 180-190 hp bekliyoruz gecen denemede siz onden bastiginizda hic tutunamamisti 130 dan 180 e cikmasi ne kadar farkettiricek bakalim
Coupede suanda iki versiyon var color edition ve impressor color editionda bixenon esp ve bi kac eksigi var impresorde bunlar standart var opsiyon Olarak deri koltuk cam tavan ve navi. Var ikisindede katlanir ayna keyless go yok. Birde onceden dinamik varmis ondada impressorden eksik bildigim park sensoru yoktu sanirim
130 luk zor gelir...
satış müdürü sanmıyorumki bilsin.. gönlünden geçeni söylemiştir.. reno gn mdürü söylemedikçe inanmam :)
inş gelir de alırım.. :) ama yerli üretim olmasın...
napcan aldıktan sonra dayı