Hayır bayi gelmeyecek dedi.Bende bayinin yalancısıyım.gelmesi epeeey sürermiş..
Nasıl bir pazarlama stratejisi ise?
Printable View
Tesisat yaptırasım var, hemde cok :D
Görüntüye de kasasım var ama dermanım yok, tesisat daha onemli ahah
Benim tesisata kulak alıştı artık..
Eskisi gibi tat vermiyo :D
Emirhan napsak upgrade mi yapsak ya :Bravoo:
Sokup bastan yaptirin olmamis :))
1.5 sene oluyor ben alalı
benımde okadar oluyooo (: 2009 da aldım yanii (: ama 2010 model : )
Kavacik'ta son 1 haftadir ayni caddede park halinde goruyorum bu arabayi durusuyla dikkatimi cekiyordu, coilover mi var acaba diye size soracaktim, satiliga cikmis araba :)
Renault Megane 1.5 DCi Dynamique 2010 Model 44.500 TL Sahibinden satılık ikinci el
Dou, seninki de neden boyle gorunmesin :p
bir arkadaşım sahibiyle konuşmuştu, coil yok yaylar kesik demiş çocuk ama ne kadar doğru bilemiyorum..
Ne kesmiş bea :)
Guzel olmus la araba :D beyendim bak ama gri kombinasyonlu dha guzel bence :)
Emre senin arka coillerde islem varmi ?
ben dün 2.köprü yolunda gördüm şhane durmaktaydı maşallah :)
Sen tak formül çok komple yere değdiririm ben istesem arabayı ;)
Tüketimler ne seviyede
Ben sürekli otobanda gazlama modundayım (gazlama derken, 110-150 arası gidip geliyorum sabit sürat yok), trafik %30 oranında diyeyim genelde temi kullanıyorum çekmeköy ve kavacık sapağı trafikli dur kalk oluyor,
4.9 ile 5.0 arası gidip geliyor havalar ısındı tabi :) bakıma da 2000 km kaldı tabi bakımdan sonra daha da duser diye umuyorum :D
Valla 5.8-6 litre arası yakıyorum.. Karısık her turlu gidis var :D
valla benim haftada 2-3 gun florya tarabya dier gunler sehir ici kullaniorm genelde durmaksizin araba yollarda :D 5.4-5.7 arasi
Bu arabayi hybridmi yapti ne yapti manyak ya 4.9 dio,gazin altina yumurtami koydun dogru sole bn yazilimin keyfini cikaryrm hala suursuz kullanip aynada dizel araba kesiorum :D 6.2
5 puan alirdimda simdi gerek yok daha cok sinirlendigim zmn kullanicsm bu arada 9 cm basiklik icin kw coillerde sertlik onler 8 arkalar 10 ideal...jant lastik kombine ve kullanim tarzi degiskenlik gosterebilir alicakk olan varsa 1 hafta her gun ayar icin denemesin bundan baslayip kendi arabaniza gore ayarlayabilirsiniz.
Daha dur istanbul içinde 3000 km yapıp sıfırlamadan tüketimi cekip koyacam buraya o zaman 5 puan ceza alırsın ahahaha
Aynı depoda top speedde yaparım ama senin icin :D
Jant koyun ondan sonra depo cekin beyler.ayrica bn sende stepne we arka koltk oldugunada inanmiorum :) rahatszsin beklerim :)
Geldimi coillerin bu arada kamber ayari warmis demin duzelttim sanayide bnmkileri baya yamuktu :)
Nisanin ilk haftasi geliyo dedi Kemal abi
Bakalım beklemedeyim, konilerle son sevişmelerimi yapıyorum farkı gorecem
Muhtemelen kamber ayarı var onlerin, arkaları bilemiyorum
Nerede ayar yaptırıyorsun yine asf demi?
Yok knka bostanci sanayide kuzey rot adam bi makina almis dibim dustu bide bi ayar yapti seken araba duzeldi cok bgndm isciligini makinasini filan kartlarini aldm arabada hatta
Sanayiye gir 2.sol sagda 4. Tukkan :)
bulusmaa noooldu bulusmaa (:
Arkadaşlar ECUFAST remap dyno sheet'i yükleyen yokmu ? :)