Deforme oldumu hop renk değişimi kanka kebap süper.![]()
Millet bugün başıma gelmeyen kalmadı. Aracın arkasındaki süs egzosun boya atması üzere servise gittim. Garantiden değil paralı yapmak istediler benden fatura istediler. Bende faturanın olmadığını dedim. Fakat önlerinde yetkili renault servisinde yapılma zamanı fatura kesim tarihi yazıyor. İlla fatura isteriz dediler. Aldığım plaza iflas ettiği için yerine gelen şirket önceki şirketten bir fatura olmadığını söyledi. Neyse parçayı söktüler MAİSLE konuşup halletmeye çalışacaklarını söylediler. Benim tertemiz aracımı benden habersiz yıkamışlar benim arabanın şimdi heryeri çamur sabun lekesi. Yola bi çıktım baktım camda bir çizik var. Adliyeye gelince farkettim çizik olduğunu. Camı çizmiş şerefsizler :@. Servise giderken öyle bişey yoktu eminim. Olay serviste oldu. Aradım şimdi kapatıyorlarmış yarın getirin aracı bakalım dediler. Oradaki eleman servis müdürüne diyecekmiş. NE yapacam yardım edin lütfen kafayı yemek üzereyim... :S
Can benim düş benim ellere nesi?
fatura isteme hakları yok kanunen arayıp faturayı kendileri bulmak zorundalar sizin fatura gösterme gibi bir zorunluluğunuz yok.
Arabam baya tozlandı ama tozlu halini seviyorum veletin.![]()
Yurtdışındaki imkanlar olsa düşündüm aslında bir 2.0 dci projesi.Latütüt motoru koycan 175 ps
![]()
Can benim düş benim ellere nesi?
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)