emre abi cumaydı galiba caddede selam verdim ama direksiyondaki sen değildin galiba :)
yada benim gözler iyice görmemeye başlamışta olabilir :D
Printable View
emre abi cumaydı galiba caddede selam verdim ama direksiyondaki sen değildin galiba :)
yada benim gözler iyice görmemeye başlamışta olabilir :D
arkadaşlar bu ses olayını amfisiz halleden varmı aranızda??? sadece kapı içlerini değiştirerek güzel ve tatmin edici bir ses alabilen varmı??
seçim otobüsü gibi olmayan, ama temiz bir ses veren birşeyler yapmak istiyorum. Kesinlik sub-woofer kullanmak gibi bir düşüncem yok.
Var mı yardımcı olabilecek olan?????
İlkay arabanı umarım değerini bilen biri alır. Forumdan takip ettiğim kadarıyla gerçekten çok emek harcadın...
hayırlı satışlar ilkay :)
Ya versene su tesisati hemen vericem parasini borc harc deil kanka :) cinsmisin nie ustunde veriosun :)
İlkay abi hayırlısı olsun inşallah. :) Benim bir sorum olacak. Şimdi rampa aşağı gidiyoruz. Boşa almak mı daha iyi yoksa cut off yapmak mı ?
Cut off: viteste ama ayağını gazdan çekmek?
Ya işin garip yanı benimki boşta iken de sıfırı gösteriyor. :D Ha ilk bi 2-3 gösteriyor sonra 0 a düşüyor. Yarın 680 kmlik yol var bakalım denerim ben teşekkürler. :)
Coupe konusu ama bazinda ayni araclar diye yazma istedigi duydum. Edc sanzimanli hb test ettim, manuel dusunuyorduk gerci ama test araci edc di. Surus olarak rahat ve guven veren bir duygusu olsada ic aksam, kapilar falan berbat durumda ufak sinif bir araca binmis gibi hissettim kapi kapanisilari, ic aksam plastigi vs nedeniyle ic kisim bildimiz mika tadinda kol dayama, kapi icleri falan rezalet resmen surus olarak hosumuza gitsede kosarak kacmak durumunda kaldik.
Megane 3 ilk geldiginde de incelemistim ithal ile yerli arasindaki fark inanilmaz, kapilar bile daha farkli kapaniyor. Yerli uretime gecince resmen araba clio olmus... keske ithal hb ler gelse, bizde tercihimizi megane3 den yana kullansak.
İthalinde yerliden yana kalır pek bir yanı yok bence..
Ama nedir yakışıklı dizel her yere gidersin kullanımı çok rahat servisi parçası pahalı değil..
Hem eşşeğe biner gibi biniosun hemde bir çok arabadan daha yakışıklı.Az yakmasıda cabası..
Benim tercih sebeblerim bunlardan dolayı oldu içinden bende pek haz almıyorum ne yalan söliyim içerideyken bnm gözümde tek artısı bluetooth ve aşırı kullanımı rahat olması.Başkada eğlenceli bir yönü yok bence,.
Yerlilerle arasında ciddi fark var ama ithaller çok iyi olduğundan değilde yerliler çok kötü olduğundan :)
Ben hep söylüyorum megane 2 privilege kullanıyordum bundan önce, malzeme kalitesi hissedilir derecede daha iyiydi bundan.. Bir gün kapı kolu elimde kalacak mesela :)
bizde niye torpido soğutması yok ya?