Aslında en iyisi cutout qtp sistemi, magirus gibi olur ama tuşa basınca :D
Printable View
Aslında en iyisi cutout qtp sistemi, magirus gibi olur ama tuşa basınca :D
Benim yaptırmak istedim o mümkün oldugu kadar en başa koyulup gazladıgın zaman açıcaksın ama
1.si değermi?
2.si çok fark edermi?
3.sü muanne zamanı oralarda sıkıntı yaparmı?
yoksa dp miş katmış ugrasmaya gerek yok hepsinden daha ucuza hemde daha kullanışlı olarak yapabiliyorsun kobay beklıorum :)
Kat olduğu müddetçe karışmıyorlar
Çok fark edermi bilemiyorum ama turboda ne kadar az back pressure o kadar iyi ama 1 susturucu ve 1 kat var topu topu
type-r la ugrasymıyor olsam çoktan yapardım da şimdilik sadece yıkatıp bakımını yapıp devam ediyorum :D belki bi ses sistemi yaparım işte
dun sankı senı gordum ama emın olamadım plakayı goremedım yani
far sis amerikan sinyaller arka sisler tavan lambası acık biri gidıordu ama amerıkan sınyallerını senınkıne benzettım :D
senınkının bızımkılerden ne farkı warki benım gozume carpan sadece bıraz daha turuncu gıbı asma oda ampuldende olur :) incelemem lazım :)
benimkinin farkı büyük :D
gündüz farında benim amerikanlar
gündüz farı normalde farlar yanınca kapanır
bende kapanmıyor farlarla birlikte yanıyor, istersem tek te yakabiliyorum amerikanları ama pek yapmıyorum
ama sinyallerle oynamadım çift duy falan bana gelmez :D
hiç kesme biçme de yok orjinal sisteme dönmek 5 dk ampul değişimi de dahil :D
edit : bi xenon olunca daha güzel duruyo :P
eee benımkıde öle :D
allahtan bi-xenon yokta farklı duruyor o zaman :D
ahuahua ezerım dıosun :D
kanka arabanın dolusuna para bayılmadık yuruyen aksama yatırdık biz :D
şimdi hatırladımda ben zaten bu amerıkanları yaptırırken senın buraya yazdıklarını takıp ederekten kopya cekmıstım sanırım :D
estağfurullah :D bende bi-xenon aldım bi tek başka bi ekstra yok
işte type-r yokken bu kadar yaratıcıydım görüyosun :D şimdi uğraşamıyorum cidden yağını suyunu değiştir devam modundayım ahah
Dou'nun amerikan sinyaller bendede var hem de aynı :D
dou sende bızı keklıosun bı bende war dıe butun meggylerde senın sıstem warmıs zaten :D
yaw hepiniz mi çaldınız pardon aldınız benim amerikanları AHAHHAH
Benimki çok şekil ama hıh :D:D
neyse neyse siz yabancı değilsiniz :D
tanımadığım birisinde görsem şaşırırım ama :D
gelirim birazdan bayadır oynamıyodum :D