Ondan sonra 6.5 litre yakiorum kanka dersinkomple izalosyan kac kg geliyor acaba?
Biz kendimiz yapariz aslinda o iside zaman lazim...
Ondan sonra 6.5 litre yakiorum kanka dersinkomple izalosyan kac kg geliyor acaba?
Biz kendimiz yapariz aslinda o iside zaman lazim...
Kapılar zaten efsane ya..hem büyük hem de kapatmak bir dert..hadi ben alıştım da yanda oturan sıkıntı yaşıyor kapatmaya çalışırken![]()
5 kapı yerlilerde arka kapıyı kapatınca ''doingg'' diye ses geliyor(yağ tenekesi gibi
)
Efe kardeşim eşşek gibi derken,yavaş gidiyor anlamında sölemedim gün içinde eşşeğe biner gibi biniosun işte yani en azından ben öle biniorum devamlı altımda heryere gidıorum aman buraya gitsemmi diye düşünmuorum.
gibilerinden yani öle hafta sonu arabası gibi kullanmıyorsun anlamında söledim yoksa gidişinden bende çok memnunum hatta şehir içi için inanılmaz zewkli..
Başka dizelleri kullandıkça dahada hoşuma gidiyor.
Geçen gün passatı olan bir arkadaşım kullandı altan doldurup doldurup kullanıyordu oğlum çok zewkli filan diyordu.Araba gidişinden dolayı eşşek değil yani.![]()
babamın 1.6 primerasından sonra benim stock megane bile uçuyomuş gibi geldi bana![]()
Renault Megane 1.5 DCi Color Edition 2010 Model 43.000 TL Galeriden satılık ikinci el Beyaz renk - 53244514
16 inçlik kapak jantları söküp 15 lik celik jant mı akmış bu arkadaşo kaput nedir öyle
Chıplı 407 ile denemek isteyen var mı acaba ? 170hp diye tahmın edıyorum ama 1.5ton araba+153bin KMde..
Denemek isteyen olursa,pm atsın yada cep telime ulaşşın.Teşekkürler
Dou sıkıntın bittiyse ztn ilk senle denerim kankacım
Dipnot;
3.vites aşşagısı denemem.Sarmaktan gıdemıyorum,esp 50den sonra aktif oluyo.Daha yeni yaptırdım sensorler bozukmus,sıgorta sok falan ugrasmak ıstemedıgımden 3.viteste deniyecek var ise denerim.Tesekkurler
Sabah sabah neyın kafasını yasıyosam![]()
- K -
________
Dr.Ecu
onur az daha eksik olsan senle denerdik![]()
gücümüz yetmez simdi sana :d
Biz Kaybettik, Cennet Kazandı. Seni Çok Özlüyoruz Kubilay YILDIZ
ciddi bisey değilde ufaktan otuyo yani bakımda değiştirmekte sakınca görmedim şimdilik böyle geziyom bi sıkıntı yok
hortumlara baktık kacak yok onurcum
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)