Coilleri veriyim kanka:D
Printable View
Arkadaşlar, henüz km dolmadı ama 1 yıl geçti yetkili servisteki son bakımdan bu yana, km dolmasını beklesem garanti dışı kalır mı?
bugün tüm m3c ler bebekteydi galba en yapılı 34 YR yi gördüm iki araba önüne park ettim :) diğerlerinin plakalarını tam göremedim ama kuruçeşmede otururken en az 6 araç geçti. Hadi toplanıyoruz bebekte desek bu kadar araba olmaz :D :D
Vayy bizim meggy ciler bebekte 3-5 tur atıyor demekkkk
arkadaslar arabamı satıyorum ilanı daha koymadım musaıt bı zamanda fotograflarını cekıp ilanı acıcam aklınızda bulunsun temiz baktım mumkunse tanıdıga gıtsın ıstıyorum bu arada es dostta e90 makyajlı makyajsız temiz 320d varsa direk talibim aklınızda bulunsun
İşte bende dolduramıyorum uyuz oluyorum iki seferdir erken gidiyorum :) Hayır zaten 10 binde bir kendim değiştiriyorum filtreleri yağı falan :)
Bugun gt line sport tourer inceleme firsatim oldu ve on tampona hasta oldum ve buzim araclarla uyumlu on tampon sanirim fiyata uygun bisey derlerse degistiricem tamponu
uyguna biraz zor...sadece ön tampon 1500 tutar gibi geliyor bana ...
Doğru söylüyosun gerçi bizim tamponlar daha yırtıcı ama led olayını seviyorum :D
Ciğeri iyi ciğeri gerisi teferruat
Bu saatten sonra 1.5i almamalısın bence
satılık 1.5 var :D
Bura ne renk ve donanım ayırttın?
Her ekstra paket için 1 ay ilerimi atıyorlar :)
Alsam zaten yine sdece cam tavan alirdim da yazin kullanamiyoruz zaten 1ay daha beklemeyelim dedim:)
cam tavanda atmosferi çok değiştiriyor yaw neyse ne zaman geliyor şimdi araç
1.6 130 luk bi gelsinde yurutelim :D
Kendimi gectiricem ;)
Gelsede arge yapsak :D
Arac gumruktede benim aracin satilmasini bekliyoruz suan:)
Hizli dizelin yolundan ilerlicek insallah:D:D
Valla imkanim olsa direk alirim GY yi hazir yapili al mazotunu koy gez:)
Satılır :) nasip kısmet işi, biri gelir alır gider
Aynen yeni sahibini bekliyor arac:)
En guzel teklif kimden ona gore :D
Son servise bıraktığımda yazılım güncellemişler sanırım artık kumandadan camlar kapatılabilir olmuş :D
kumandadan zaten camlar kapanıyorki ?
Coupede kapanmıyordu
tamamdır o zaman haberleşiriz konak iyidir:D:D
kanka konak teklifi yeterli benim için ve asıl bomba künefeleri EcuTuned karşılıyomuş:D:D:D
benim araçta camlar aldığımdan beri otomatik kapanıyordu tanıdığım bütün herkesdede kapanıyor..yeni gelen birşey olduğunu sanmıyorum:confused:
aynalar kapanmıyo color editionda ona sinir oluyorum bende..:D:D
aynalar mı kapanmıyor bilmediğim neler varmış :D