kanka benimkide esp'siz çokta kötü değil:D:D
Printable View
kanka benimkide esp'siz çokta kötü değil:D:D
yav benım araba mükemmel yol tutuyor çıkaramıyorum sert hareket yapmaya bayılıyorum bu yüzden ancak bu lastikler yumusakmıs sanırım güzel lastik ama :)
Yorumlardan anlaşıldığı üzere, yol tutuş oldukça göreceli bir kavram :)
Bi açıdan göreceli ama bazı gerçekler ve yapılan testler var.Veriler var.
Golf 6 ile çoğu koşulda aynı , geyik testlerinde daha yüksek limite sahipti aracım yapılan testlerde 2009 yılında.Coupe nin yol tutuşu daha bile iyidir , süspansyon sertlik ve alçaklığı farklı.
Mat sıyah orjınal 17ınc coupe jant lastık almak ısteyen olursa haber etsın :)
benim arabada virajda ivmelenirken önden kayma gösteriyo lakin tamamen kumholardan kaynaklanan bişey. arkayıda savuruyo oda kumholardan kaynaklı (:
arabayı servise verdim bugün sol lastik tarafından mazgal ve çukurdan geçerken bi gevşek vida sesi gibi bişi geliyodu ona bakılıcak frene bastığımda laklak sesi geliyordu sanırım westing house dan kaynaklıymış debriyajımdanda çatçut ses geliyordu onada bakılacak birde yarım gaz halinde gaza basarken arada kesiklik yapıyor saliselik bi kesiklik yapıyor ama rahatsız ediyordu bakalım neler çıkacak
baya birşeyler oluyormuş , hepsi hallolacak basit şeyler... Debriyaj pedalı tıktık yapıyor bir noktada salıverirken pedalı , yağlanmasımı gerekiyor acaba ?
Arkadaşlar araçlarınızda kasko yoksa ön camlarınıza iyi bakın (:
güven altanın önünde by alexi gördüm g plaka idi sanırım maşallah
ahahahah Doğru. Şimdi rönonun yeni makinada 320 NM fabrikasyon tork var.Buğra onu kaç yapar ?
1.4-1.5 yürüyoruz Allaha şükür :)
Şimdi emrecim şöyle durum var.
BEn rodaj yerine, 2009un haziran ayında yollarda megane 3 yokken, C segmenti dizellerle gece buluşup neymiş yeni megane görelim dercesine saatlerce sıkıyorduk :D:D:D benden geçti artık
130 GTline bekliyoruz nolcağı belli olmaz :) mavisi fena meredin...
http://www.netcarshow.com/renault/20...llpaper_03.htm
http://www.netcarshow.com/renault/20...llpaper_02.htm
Şu güzelliğe baksana, çizgilere, duruşa.. seviyorum meredi
Mükkemmel bir motor oldu...2 lt dizellerin torkuna sahip , 1.6 dizel ...
Arabayi alabilirsem dusundugumuz seyleride sikintisiz uygulayabilirsek hedef 2 litre atmosferiK:D
3 sene golf gibi yazılım beklemeyelimde ee
Eger oyle olursa patlarizzzz:D
Maşallah baya yüksek basınçlardan bahsediyorsunuz, Megane'ların turboları ne? Anladığım kadarıyla sorunda yaşamıyorlar, maşallah diyeyim tekrardan.
emp kardeş, 65 bin km olduğumdan cesaret edemiyorum 1.9-2.0 bar'lara... Kırarmıyız acaba diye..
Motordan once debriyaj parasini cebine koy bence
Motor harcamak dedigin belki olmazda debriyaji cok guzel harcar :D
yahu turboyu kastetmiştim motoru dediğim , anlayın işte :)
megane coupe için spor yay arıyoruz satmayı düşünen varsa pm atabilir.marka olarak h&r öncelikli eibachda olabilir