User Tag List

Sayfa 199/492 İlkİlk ... 99149189197198199200201209249299 ... SonSon
9339 sonuçtan 3.763 ile 3.781 arası

Konu: 2010 Megane III Coupe

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Teşekkür ederim tabanlar büyüyünce araba arkadan çok yakışıklı duruyor rengide çok hoşuma gitti maşallah kazasız belasız.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı emre-e Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Teşekkür ederim tabanlar büyüyünce araba arkadan çok yakışıklı duruyor rengide çok hoşuma gitti maşallah kazasız belasız.
    ben teşekkür ederim kardeşim..senin araba da buralarda efsane kazasız belasız hepimize..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı yigitkyl Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ben teşekkür ederim kardeşim..senin araba da buralarda efsane kazasız belasız hepimize..
    Tekrardan teşekkürler amin.

McKrop - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    yiğitin arabasının rengi gerçekten güzel durmuş egzos ta .ok yakışmış kazasız belasıs inş.

Benlm 1,2 sorum olucak; direksiyonun yanındaki bas konuşa basınca sesli arama kaydı yok gbisinden bişey diyo arabadan mı yoksa cep ten mi ayarlamam gerekiyo? Ayrıca sistem gücellenmesi yapılabilirmi (tomtom dan bahsetmiyorum)

Son olarakta gaza basmadan yarım pedal debriyajla düşük hızda gitmek motora zarar verirmi veya yakıt tasarrufu sağlarmı?

EM-RE - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    İlk sorunun cevabını gözümde canlandirip hatirlayamadim ama 2.sorunun cevabı baskıya eziyet ediyosun belki çatlamaz patlamazda atıorum öyle yapmasan bı 5.000 fazla kullanirsin mümkün olduğunca çabuk vedalas debriajdan.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ya bişeyler yapasım var arabama ama emin olamıyorum ya makyajlı gelirse

Dou - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    21 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Murat Ören Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    peki 0w ile 20w arasındaki fark ne 0w kullanınca yağı daha erken mi değiştirmek gerekiyor? arabanın gücüne bir etkisi oluyormu daha ince yağ kullanmanın.
    ince yağ kullanmanın tabiki aracın gücüne + sı olur, çamurda mı yürümek daha kolay yoksa suda mı? böyle düşünün aradaki farkı anlayacaksınız

tabi bu dediğim şey abartılmış hali, aradaki farklar minimal

sürtünme az olacağı için yakıt ekonomisi + sı da var

0w soğukken ki viskozite değeridir yağ daha incedir ve soğukta daha iyi koruma sağlar. Aslında turbonun ömrü için + sı vardır.

10w-40 ya da 5w-40 a göre daha düşük hths (high temperature high shear), ısınmaya daha yatkındır 0w-40, bu sebepten uzun süreli gazlamalarda turbo için sıkıntılı olabilir, her ne kadar motor için bu ısı farkı pek etkileyici olmasada.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    21 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı McKrop Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    yiğitin arabasının rengi gerçekten güzel durmuş egzos ta .ok yakışmış kazasız belasıs inş.

Benlm 1,2 sorum olucak; direksiyonun yanındaki bas konuşa basınca sesli arama kaydı yok gbisinden bişey diyo arabadan mı yoksa cep ten mi ayarlamam gerekiyo? Ayrıca sistem gücellenmesi yapılabilirmi (tomtom dan bahsetmiyorum)

Son olarakta gaza basmadan yarım pedal debriyajla düşük hızda gitmek motora zarar verirmi veya yakıt tasarrufu sağlarmı?
    yarım debriyaj yapmayın

debriyajınızı aşındırıyorsunuz, çabuk bitecektir. + olarak volanınız da.

McKrop - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    teşekkürler yorumlarınız için istanbul trafiğinde gazlamaya gelmiyor bildiğiniz gibi. 2. vitese kadar dur kalklarda gaza basmıyodum nede olsa durcam diye

direksiyonun yanındaki kumandanın alt kısmında mandalımsı bişi var kendine doğru hafif çekerek basılıyo o tuşa sesli komut olayı sanırım ondan bahsediyodum. Çözebilen oldumu?

iskender usta kat iptaline çok para çekti yaa baariz hissedilir bi farkı oluyomu acaba yaptırmaya değermi? bu arada ses sistemi arıyorum hala en fazla bin lira lık bütçeyle, yardımcı olabilecek arkadaşlar varmı?

Post Thanks / Like
    Mentioned
    21 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı McKrop Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    teşekkürler yorumlarınız için istanbul trafiğinde gazlamaya gelmiyor bildiğiniz gibi. 2. vitese kadar dur kalklarda gaza basmıyodum nede olsa durcam diye

direksiyonun yanındaki kumandanın alt kısmında mandalımsı bişi var kendine doğru hafif çekerek basılıyo o tuşa sesli komut olayı sanırım ondan bahsediyodum. Çözebilen oldumu?

iskender usta kat iptaline çok para çekti yaa baariz hissedilir bi farkı oluyomu acaba yaptırmaya değermi? bu arada ses sistemi arıyorum hala en fazla bin lira lık bütçeyle, yardımcı olabilecek arkadaşlar varmı?
    kat iptali konusunda emirhan arkadaşımız yaptırdı o yardımcı olacaktır görünce

1000 tl ye sıfır da ikinci el de çok zor, olsa bile çok alt seri olur diye düşünüyorum, yalıtım vs de olmayacağı için verim almayacaksınız muhtemelen, tabi beklentilerle de çok alakalı bi durum bana şu anda benim yaptığım sistem yetmemeye başladı mesela yılbaşını bekliyorum upgrade için

TarikS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    60 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Dou bu bakımda ben de 0-40 alıp vericem servise, kış geldi zaten sabahları faydasını görürüm diye düşünüyorum Ses için bi beklentim yok zaten

Yağı nereden alayım, Bostancı sanayinin girişinde sağdaki Castrol satan bir yer var, Mobil de satıyor mu? 0-40 tam sentetik diyoruz, değil mi?

Post Thanks / Like
    Mentioned
    21 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı TarikS Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Dou bu bakımda ben de 0-40 alıp vericem servise, kış geldi zaten sabahları faydasını görürüm diye düşünüyorum Ses için bi beklentim yok zaten

Yağı nereden alayım, Bostancı sanayinin girişinde sağdaki Castrol satan bir yer var, Mobil de satıyor mu? 0-40 tam sentetik diyoruz, değil mi?
    Evet ben hep ordan alıyorum ismimi ver diyecem ama ismimden tanımaz beni görse anca tanır Sen yine de iyi pazarlık yap 10 tl falan inerler en aşağı

Ses azalabilir bizde baya fark etti fabrikanın koyduğu yağdan sonra 0w-40 mobil e geçince poloda durum nedir bilmiyorum

volkan_gs - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    arabanın menüsünden telefon ayarlarına girin rehber çıkıyordu sanırım, ben eski telefonumda yapmıştım, hala hızlı aramada ismi söyleyince arıyor numarayı kendi hafızasınada kopyalıyor herhalde..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Chiptuning von RaceChip - die Powerbox für sicheres Motor Tuning

Nasıldır arkadaşlar bildim bileli nette olan bir firma.Almanya üretimiymiş kademeli mi acaba
    Golf MKVII 1.6 Tdi

Eyup Duygun - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı efe_ Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Chiptuning von RaceChip - die Powerbox für sicheres Motor Tuning

Nasıldır arkadaşlar bildim bileli nette olan bir firma.Almanya üretimiymiş kademeli mi acaba
    Üzerinde kademesi var..

VteC_MaNiaC - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    racechip baya güzel ... ayarı iyi belirlemek lazım yoksa çok açınca bol dumanlı oluyor

Eyup Duygun - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Dumandan ziyade vuruntu cok yapıyor bu aletler..

Araca göre ayar şart.Aslında cözüm direk yazılım uprade.

serqan23 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bende ıkı hafta once meggy coupe aılesıne katıldım. 1,5 dci ımpressor edc copu aldım. resımlerını en kısa zamanda sızlerle paylasıcam ama benım bır sorum olacak. arabada bluetooth yok ben war dıye bılıyodum. aracı teslım alırken sordugumda japonyada bı ara uretılmedı falan gıbı salak sacma seyler söyledıler bana. sonradan yapma / yaptırma gıbı bı luks warmıdır ?
    34 DF 2123 MEGGY COUPE
    34 BK 690 VTİ
    34 UHC 22 FİESTA S
    34 YM 0023 E46 3.18İ
    34 ECN 72 E36 3.16İ

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bizde yaklaşık 1 ay civarı yazılım + box olarak değilde sadece box olarak denedik. Box'ın (+) yanları araç gerçekten az yakıyordu örneğin uzun yol 3.5 şehir içi max 4.1 lt. Aldığımız güçte pedalda hissettirmişti ama öyle ahım şahım birşey yoktu tabi ki yazılım gibi.(-) yönleri box üst kademelerdeyken araçta çok fazla vuruntu oluyordu yüke binmediği zamanlarda bile vuruntu vardı yani şehir içi sokak arasında giderken bile çok net belli oluyordu. Birde dou'nunda başına gelen sorun sanırım onunda araç 4.ve 5. viteste oluyordu yaklaşık 3.800- 4.000 rpm civarı araç duvar oluyordu ( motorda kalıcı hasar riski diye uyarı veriyordu hatta buna çok gülmüştük )ama atıyorum 4 te kesildi 5 e koyunca devam ediyordu o konuda bir sıkıntı yoktu Biraz fazla yazdım kısacası box birşeyler katıyor ama ne kadar sağlıklı olduğu muamma devamlı vuruntuyla dolaşmayı kimse istemez diye düşünüyorum zaten bizde bir aylık deneme sürecinden sonra yazılıma dönmüştük eyübünde dediği gibi bencede upgrade daha sağlıklı olacaktır.

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)