User Tag List

Sayfa 203/492 İlkİlk ... 103153193201202203204205213253303 ... SonSon
9339 sonuçtan 3.839 ile 3.857 arası

Konu: 2010 Megane III Coupe

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bi ara çıkalım yav meggy club yaparık

neothenew - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Selam arkadaslar. Benim arabanin ilk bakimi geldi catti. ASF'ye goturecegim haftasonu. Nasildir ASF, daha once gideniniz oldu mu, memnun kaldiniz mi? İstinye maise goturmustum daha once sol kapinin ayarinin yapilmasi icin, hic memnun kalmadim; arabanin kapisi abartisiz 5 cm disardaydi almaya gittigimde. Musteri temsilcisini dovecektim nerdeyse, ulan hallettik diyip cagirdiniz bu mu sizin ayariniz, kor musunuz dedim. Sonrasinda Ustayla birlikte ayarladim da bir seye benzedi. Neticede mais bitti benim gozumde.
    Aracin basinda durmama laf edip sinirimi attirmayacak bir servis aradim, ASF sorun olmaz dedi. Gitmisken vakit kalirsa bir de FT tuninge ugrarim diyorum kw coilover soracagim.

Neticede ASF nasildir arkadaslar? İyi bilir misiniz?

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Valla genel konuşulur ancak , usta değişmiştir ,1 tane gıcığı wardır size denk gelir piyango işi bence
    Golf MKVII 1.6 Tdi

levent - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    97 Post(s)
    Tagged
    3 Thread(s)
    Alıntı efe_ Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    kia daha ağır olsa dahi geçer diyorum..O araçların yapısı gereği çok atikler...megane +'sını uzunda gösterebilirse gösterir(oda yola bağlı uzun yol seçilmeli) diğer şekillerde kianın geçmesi lazım.
    otm. 128 liklerde 200 de limitör var ama manuellerde varmı bilmiyorum yanlız şöyle de bi olay var megane kısada gelemezse uzunda hiç şansı olmaz kia ya karşı bence.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı levent Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    otm. 128 liklerde 200 de limitör var ama manuellerde varmı bilmiyorum yanlız şöyle de bi olay var megane kısada gelemezse uzunda hiç şansı olmaz kia ya karşı bence.
    ben tam tersi düşünüyorum kanka hani 210a kadar felan
    Golf MKVII 1.6 Tdi

Dou - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    21 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı neothenew Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Selam arkadaslar. Benim arabanin ilk bakimi geldi catti. ASF'ye goturecegim haftasonu. Nasildir ASF, daha once gideniniz oldu mu, memnun kaldiniz mi? İstinye maise goturmustum daha once sol kapinin ayarinin yapilmasi icin, hic memnun kalmadim; arabanin kapisi abartisiz 5 cm disardaydi almaya gittigimde. Musteri temsilcisini dovecektim nerdeyse, ulan hallettik diyip cagirdiniz bu mu sizin ayariniz, kor musunuz dedim. Sonrasinda Ustayla birlikte ayarladim da bir seye benzedi. Neticede mais bitti benim gozumde.
    Aracin basinda durmama laf edip sinirimi attirmayacak bir servis aradim, ASF sorun olmaz dedi. Gitmisken vakit kalirsa bir de FT tuninge ugrarim diyorum kw coilover soracagim.

Neticede ASF nasildir arkadaslar? İyi bilir misiniz?
    gunde 1000 tane araba giriş yapınca robot gibi çalışıyorlar

şayet ben çok yakın bir tanıdığım orada çalışmasına rağmen oraya servise götürmüyorum, oradakilerin yüzüne de söylüyorum robottan farkınız yok diye

insertcoin
    Misafir
    selam arkadaşlar bende megane 3 coupe aldım, umarım aralık 15ten sonra gelicek..200 sayfa forum olmuş süper eşsiz bilgiler war teşekkürler..beyaz, edc, cam tavan navigasyon..ön yan ve arka marşpiyel de almak istiyorum ne önerirsizniz, bayiden mi, alayım yoksa dışardan mı ayrıca arka difüzörü bu rs ler gibi yapmak daha güsel geldi bana nerde yaptırabilirm bunları?bilgilendirirseniz çok sewinirim )

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bence almayın ek oldukları çok belli oluyor aracın güzelliğini bozuyorlar
    Güzelce alçaltıp iyi 1 jant alırsanız tamamdır ama zewktir almak istersenizde yetkili servislerde montajı mümkündür.RS difüzyörü denemesi yapan arkadaşlar var ama henüz güzel yapabilenine rastlamadım.
    Golf MKVII 1.6 Tdi

insertcoin
    Misafir
    Bence almayın ek oldukları çok belli oluyor aracın güzelliğini bozuyorlar
    Güzelce alçaltıp iyi 1 jant alırsanız tamamdır ama zewktir almak istersenizde yetkili servislerde montajı mümkündür.RS difüzyörü denemesi yapan arkadaşlar var ama henüz güzel yapabilenine rastlamadım.
    ewt ekleme olduğu belli oluyor haklısın..biras kullanıp ona göre karar vericem yay konusunda, süper oluyo görünüşü ama alçaltınca ön yada yanlar neysede arkaya kesin bişey yapmak lazım..
    jant ta düşünüyorum ama şimdi 18 almak lazım yeni araba bide jant lastik masrafı yorar bünyeyi ama aklımda ilk fısatta az kollu bi jant

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Tercih meselesi tabiki ama güzel çizgileri , satılan eklerle bozmayın derim.
    Farklı alçaltma alternatifleri var.Çok konuşuldu aslında önceki sayfalarda ama.
    3.0 Eibach
    3.5 H&R
    3.5 Voglant
    3.5 Sporco
    4.5 Coil-ex
    2.0(2.5mm) KW yaylar mevcut piyasada. 6.0mm e kadar indirebilen KW coilover kitleri var
    Golf MKVII 1.6 Tdi

insertcoin
    Misafir
    Tercih meselesi tabiki ama güzel çizgileri , satılan eklerle bozmayın derim.
    Farklı alçaltma alternatifleri var.Çok konuşuldu aslında önceki sayfalarda ama.
    3.0 Eibach
    3.5 H&R
    3.5 Voglant
    3.5 Sporco
    4.5 Coil-ex
    2.0(2.5mm) KW yaylar mevcut piyasada. 6.0mm e kadar indirebilen KW coilover kitleri var
    sizde 3.0 eibach var sanırım.nasıl oldu görüntüsü?bide jantlar kaç 17 mi 18 mi?

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Benim aracım hb 16 orj. jantlar var bende ideal düşürdü.
    Coupe'de yeterli görmüyorum ben ince yanak lastik +17 jant olmasından dolayı cup'da tatmin edici alçaklık olmuyor.
    coupe'de h&r tavsiye edebilirim.idealdir.
    Golf MKVII 1.6 Tdi

insertcoin
    Misafir
    Benim aracım hb 16 orj. jantlar var bende ideal düşürdü.
    Coupe'de yeterli görmüyorum ben ince yanak lastik +17 jant olmasından dolayı cup'da tatmin edici alçaklık olmuyor.
    coupe'de h&r tavsiye edebilirim.idealdir.
    evet bende okuyabildiğim kadar okuyorum forumları, hr yada kw diolar sanki..gelsede binsem artık yaa okudukça sabısızlanıyorum

neothenew - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Dou Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    gunde 1000 tane araba giriş yapınca robot gibi çalışıyorlar

şayet ben çok yakın bir tanıdığım orada çalışmasına rağmen oraya servise götürmüyorum, oradakilerin yüzüne de söylüyorum robottan farkınız yok diye
    Himm, tesekkur ederim yorumlar icin. Servis isi sans hakikaten. Rot- balans ayarina da baktirmak istiyorum sanki cok az titretme ve cok dikkat edince sola azicik kaymasi var arabanin. Dedigin robot modundaysalar orada papaz olmayayim adam gibi ilgilenmezlerse.

Peki soyle sorayim, sizler hangi servisleri tercih ediyorsunuz? Cumartesi gunu tam olarak hizmet veriyor olmasi on sart elbette benim icin.

Bir de sinir oluyorum hangi servisi arasam"Beyefendi sizin aracin bakimi 10.000 diil, 20.000" diyorlar ilk basta, illa ki TCe motorlarin bakimi 10.000de bir diye aciklamam gerekiyor.

AnılUnal
    Misafir

motor sesi

iyi geceler arkadaşlar bende bir tane 1.5dci manuel megane coupe almayı düşünüyorum ama bi kaç sorum var bunlardan ilki motor sesi rolanti halindeyken dışardan çok mu yüksek geliyo? birde color editionda esp yok gibi bişey okudum doğruluk payı nedir? daha önce içine hiç binmeden beğendm arabayı yakıtın uygunluğundan ötürü fikirlerim arasında 50bin-55bin tl gibi bi bütçem var başka öneriniz olursa konudan taşmadan ö.mde falan duymak isterm çok fazla yakmayanlar tercihimdir

volkan_gs - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Himm, tesekkur ederim yorumlar icin. Servis isi sans hakikaten. Rot- balans ayarina da baktirmak istiyorum sanki cok az titretme ve cok dikkat edince sola azicik kaymasi var arabanin. Dedigin robot modundaysalar orada papaz olmayayim adam gibi ilgilenmezlerse.

Peki soyle sorayim, sizler hangi servisleri tercih ediyorsunuz? Cumartesi gunu tam olarak hizmet veriyor olmasi on sart elbette benim icin.

Bir de sinir oluyorum hangi servisi arasam"Beyefendi sizin aracin bakimi 10.000 diil, 20.000" diyorlar ilk basta, illa ki TCe motorlarin bakimi 10.000de bir diye aciklamam gerekiyor.
    Ümraniye Günerler Oto, satışından servisine on numara insanlar.. Serviste Erol beye gıdersenız yardımcı olur, benim adımıda söyleyebilirsiniz.. Öyle servisteki bir şeyden anlamayan bir şey söylendiğinde motomot cevaplar veren insanlardan değillerdir, sorunu her şekilde çözmeye uğraşırlar..

Alıntı AnılUnal Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    iyi geceler arkadaşlar bende bir tane 1.5dci manuel megane coupe almayı düşünüyorum ama bi kaç sorum var bunlardan ilki motor sesi rolanti halindeyken dışardan çok mu yüksek geliyo? birde color editionda esp yok gibi bişey okudum doğruluk payı nedir? daha önce içine hiç binmeden beğendm arabayı yakıtın uygunluğundan ötürü fikirlerim arasında 50bin-55bin tl gibi bi bütçem var başka öneriniz olursa konudan taşmadan ö.mde falan duymak isterm çok fazla yakmayanlar tercihimdir
    motor sesi dışarı çok gidiyor, c editionda esp yok..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı AnılUnal Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bu paralara alınabilecek en yakışıklı dizel, coupe megane bence..özelliklerinde deri olmasada olur ama adaptif far ve cam tavan en iyi opsiyonları...yakıtı da gayet iyi..bir depoyla yazılımlı 1000kmden fazla giden var..yazılımsız ben 900+ gidiyorum 55 litre ile..başka sorularla ilgili konuyu başından okursan herşey tartışılıp konuşuldu çünkü...sıkılmadan okursun zaten..hayırlısı olsun şimdiden

Dou - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    21 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Yeditepe unversitesine gelmeden kayışdağında sağda renault yetkili servisi var baday

Oraya git, Merdan beyi bul selamımı söyle (Doğukan), yardımcı olur

Hemde araç başında rahatlıkla durabilirsin

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Kia dun cikmis dynoya 142 hp 310 tork cikmis bu aksam yada yarin musayitsen denemeye cikabiliriz emre

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 konuk)