bi ara çıkalım yav meggy club yaparık![]()
bi ara çıkalım yav meggy club yaparık![]()
Selam arkadaslar. Benim arabanin ilk bakimi geldi catti. ASF'ye goturecegim haftasonu. Nasildir ASF, daha once gideniniz oldu mu, memnun kaldiniz mi? İstinye maise goturmustum daha once sol kapinin ayarinin yapilmasi icin, hic memnun kalmadim; arabanin kapisi abartisiz 5 cm disardaydi almaya gittigimde. Musteri temsilcisini dovecektim nerdeyse, ulan hallettik diyip cagirdiniz bu mu sizin ayariniz, kor musunuz dedim. Sonrasinda Ustayla birlikte ayarladim da bir seye benzedi. Neticede mais bitti benim gozumde.
Aracin basinda durmama laf edip sinirimi attirmayacak bir servis aradim, ASF sorun olmaz dedi. Gitmisken vakit kalirsa bir de FT tuninge ugrarim diyorum kw coilover soracagim.
Neticede ASF nasildir arkadaslar? İyi bilir misiniz?
Valla genel konuşulur ancak , usta değişmiştir ,1 tane gıcığı wardır size denk gelir piyango işi bence
Golf MKVII 1.6 Tdi
selam arkadaşlar bende megane 3 coupe aldım, umarım aralık 15ten sonra gelicek..200 sayfa forum olmuş süper eşsiz bilgiler war teşekkürler..beyaz, edc, cam tavan navigasyon..ön yan ve arka marşpiyel de almak istiyorum ne önerirsizniz, bayiden mi, alayım yoksa dışardan mı ayrıca arka difüzörü bu rs ler gibi yapmak daha güsel geldi bana nerde yaptırabilirm bunları?bilgilendirirseniz çok sewinirim)
Bence almayınek oldukları çok belli oluyor aracın güzelliğini bozuyorlar
Güzelce alçaltıp iyi 1 jant alırsanız tamamdır ama zewktir almak istersenizde yetkili servislerde montajı mümkündür.RS difüzyörü denemesi yapan arkadaşlar var ama henüz güzel yapabilenine rastlamadım.
Golf MKVII 1.6 Tdi
ewt ekleme olduğu belli oluyor haklısın..biras kullanıp ona göre karar vericem yay konusunda, süper oluyo görünüşü ama alçaltıncaön yada yanlar neysede arkaya kesin bişey yapmak lazım..
jant ta düşünüyorum ama şimdi 18 almak lazımyeni araba bide jant lastik masrafı yorar bünyeyi
ama aklımda ilk fısatta az kollu bi jant
![]()
Tercih meselesi tabiki ama güzel çizgileri , satılan eklerle bozmayın derim.
Farklı alçaltma alternatifleri var.Çok konuşuldu aslında önceki sayfalarda ama.
3.0 Eibach
3.5 H&R
3.5 Voglant
3.5 Sporco
4.5 Coil-ex
2.0(2.5mm) KW yaylar mevcut piyasada. 6.0mm e kadar indirebilen KW coilover kitleri var
Golf MKVII 1.6 Tdi
Benim aracım hb 16 orj. jantlar var bende ideal düşürdü.
Coupe'de yeterli görmüyorum ben ince yanak lastik +17 jant olmasından dolayı cup'da tatmin edici alçaklık olmuyor.
coupe'de h&r tavsiye edebilirim.idealdir.
Golf MKVII 1.6 Tdi
Himm, tesekkur ederim yorumlar icin. Servis isi sans hakikaten. Rot- balans ayarina da baktirmak istiyorum sanki cok az titretme ve cok dikkat edince sola azicik kaymasi var arabanin. Dedigin robot modundaysalar orada papaz olmayayim adam gibi ilgilenmezlerse.
Peki soyle sorayim, sizler hangi servisleri tercih ediyorsunuz? Cumartesi gunu tam olarak hizmet veriyor olmasi on sart elbette benim icin.
Bir de sinir oluyorum hangi servisi arasam"Beyefendi sizin aracin bakimi 10.000 diil, 20.000" diyorlar ilk basta, illa ki TCe motorlarin bakimi 10.000de bir diye aciklamam gerekiyor.
iyi geceler arkadaşlar bende bir tane 1.5dci manuel megane coupe almayı düşünüyorum ama bi kaç sorum var bunlardan ilki motor sesi rolanti halindeyken dışardan çok mu yüksek geliyo? birde color editionda esp yok gibi bişey okudum doğruluk payı nedir? daha önce içine hiç binmeden beğendm arabayı yakıtın uygunluğundan ötürü fikirlerim arasında 50bin-55bin tl gibi bi bütçem var başka öneriniz olursa konudan taşmadan ö.mde falan duymak isterm çok fazla yakmayanlar tercihimdir
Ümraniye Günerler Oto, satışından servisine on numara insanlar.. Serviste Erol beye gıdersenız yardımcı olur, benim adımıda söyleyebilirsiniz.. Öyle servisteki bir şeyden anlamayan bir şey söylendiğinde motomot cevaplar veren insanlardan değillerdir, sorunu her şekilde çözmeye uğraşırlar..
motor sesi dışarı çok gidiyor, c editionda esp yok..
Bu paralara alınabilecek en yakışıklı dizel, coupe megane bence..özelliklerinde deri olmasada olur ama adaptif far ve cam tavan en iyi opsiyonları...yakıtı da gayet iyi..bir depoyla yazılımlı 1000kmden fazla giden var..yazılımsız ben 900+ gidiyorum 55 litre ile..başka sorularla ilgili konuyu başından okursan herşey tartışılıp konuşuldu çünkü...sıkılmadan okursun zaten..hayırlısı olsun şimdiden
Kia dun cikmis dynoya 142 hp 310 tork cikmis bu aksam yada yarin musayitsen denemeye cikabiliriz emre
Şu an 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 konuk)