Dumanlı bir gece olması dileğiyle...Gönlümüz megane 'dan yana.Videoları bekliyoruz.
Printable View
Dumanlı bir gece olması dileğiyle...Gönlümüz megane 'dan yana.Videoları bekliyoruz.
emre ile konuştum bu akşam 11 de buluşucaz gelmek isteyenler yeri pm ile öğrenebilir
Su jantlar isi bozuyor ya..
Laaa dou jantlarini ver :D
Konudan geç haberim oldu saat yazılımış zaten numaramda yazılmış gelmek isteyen arkadaşlar iletişime geçebilir.
Uuuu konuda firtina oncesi sessizlik var :)
Hadi skalim gencler :)
hadi lan çık ufak bi işimiz var biyerden parça alıcaz :D:D:D
Ferihanin amk bekle 2 dakka cok heycanli :D
Son durum
........................
Ben geldım masallah meganla ıyı gıdıyor benım rakınbım yoktu pek,
Emre abı ıle sıktık onunkı otomatık oldugu ıcın bırseyler oldu ben gene yuksek hızlarda over oldum..
Butun araclara masallah..
denemeler yapıldı herkesin ayağına sağlık ben hep arkada kaldığım için birebir sonuçları göremedim video falan çekildimi?
Gelen herkese teşekkürler video çekildi gokhan abinin kamerasından :)
neler oldu yav
Benim aracı ben kullanmadım arkada cam car dık boy olarak tam net göremedim ama videolar var kısaca özetlersek pro ceed megane'ı geçti megane 'ı goki kullanırken 4 e kadar tutundu 4 ten sonra açtı.
düüşündüğüm gibi proceed 'le gitmek zor gerçekten .
beyaz polomuydu ?
Eyubu bi daha rollerde gormek istemiyoruz :D
Goki yine konusturdu adam meslege donuaturcek 2 boy farki kapadi ama ceed 4 te gidior masallah.
Videolari goki ayarlar koyar.
Bizim arabanin specleri 3.35 gorunumlu 3.20d butun videolarda 3 kisiyiz + 106 gti kapagi ve sanzimani var bagajda :D gulmeyin gokinin isleri iste :)
Ben gunun en guclusu ibiza ile adam gibi denemek isterim ama bnm yanyana 3. Viteste basalim dedik bastik ama bnm araba 3 2 3 yapti 180 gibi yakaladik ama arkadas yukseklerde overboosst oldu dedi.pekte bi onemi yok bnm
İcin acikcasi by megane i gormeye gelmistik.
Gy plakali megane coupe yi by megane orjinal jantlarina
Lastik alinca tekrar denetmek isterm acikcasi en zewkli deneme onlarinki oldu ama ondada eyup yakti bizi diye dusunuorum :)
By megane orjin jant ve goki ile gy ile cok guzel olur diye dusunuoruk sitedenmi kimdir nedir bilmiorum bu arada..
Cok araba wardi ewe gidince daha yazarm telden bu ladar gelen herkese tesekkurler kazasiz belasiz geldik en onemlisi bu
GY plakalı coupe nin sahibi forumdanmı acaba üstünde sac jant vardı galiba ?