Tanismis olduk abi kismetse birdaha deneriz cok sisti araba bas cek 200 suratlerde over oldu :(
Sanirim sen beni uzunda gecersin gibime gelliyor ne dersin? Yada 3 te kalksaydi ne gibi seyler olurdu?
Printable View
gy siteden buğra senin araba değilmiydi?
Gelen herkesin ayagına saglık , kazasız belasız sürüsler hepmize ..
Megane-Ceed iyi cekismeydı ceed olması gereken gibi gidiyor.Megane jant-lastik ikilisnden cok kaybediyor.BY Megan'ı iki farklı kişi kullandı ortalaması 1 boy,gereken Gökiye söylenmiştir ama (: (:
Coupe bmw çok iyi olmuş griyi bile parlatmıslar (: (: kocaman maşallah onada..
Stock type-s civicimiz ile (iki kişi+30kg ) ile pro ceedı 185 de yakaladık ama trafık vardı bırakdık.Civic'i ben kendim begendim ufak dokunuslarla keyıflı hale gelir ama , devir ekonomi devri (: (:
Oralara girersek By megane 30.xxx km'de hergün 80km trafik yapıyor.Debriyaj durumu göz önüne alınır vsvs..
Bide biz herkesle denedık herkes bizle denedi ısındı alet..
Gy plakali aractaki bendim zevkli oldu herkese tesekkurler :) by meganda o jant lastige cok iyi yuruyor bence:)))
Evet benimkide sac jantliydi kardesim:) videolar varmi acaba bizim denemelerin:))
videolar için hesap numarası : garanti bankası 646- 432965 :D:D:D
Canin sagolsun abi =)) arkadan nasil gozuktu merak ettim tekrardan tesekkurler yalniz istanbul parkin oralarda olsa daha saglikli olur gibime geliyo daha bos buralar :)
videoları upload etmeye başladım sıradan, beklerseniz izlerseniz...
Bekliyorum=)
Kardesim İnan bilmiyorum senin araban hiç bildigim bı araba değil dediğim gibi ama sunu açık yureklilikle söylemek isterim olurda adam gibi dener isek senin geçmeni isterim neden saçma gelicek neden diceksin..
Siz o arabalara emek vernissiniz herkesi gecmek istemeniz çok normal...
Benim öyle hirslarim yok bilen tanıyan bilir bni, 1 boy gitmis gitmemis bnm için dışarıdan temiz yakisikli görünsün yeter.ki koyduğum 19 jantlardan arabamın bagajının full olmasına rağmen 3 kisi almamızdan belli olmuştur süratli araba kullanmayı sewiorum o kdr...birde ben arabayı alali 3.000 km oldu aldığımdan beri
ekonomi takıldım hangi viteste hangi suratta nası gider hiç bilmiyorum.
Fazlada uzatmiyim herkesin aracına masallah öyle ölü gidio gitmiyor dediğimiz bı araba yoktu herkesinki canliydi masallah...altlardan ziyade kendi aracımı 120 den sonra beğendim 220 lere kadar çıktık sanırım bende ilk defa bu arabada o suratları bugün sayenizde gormuş oldum herkese kendi adıma teşekkürler.
Gecenin en temiz arabası benimkiydi kabul edin neredeyse hepiniz gecen haftadan kalan yagmurla geziodunuz :)
Laaa emre bundan sonra deniceksen sok o jantlari kardesim araba hala çok guzel gidiyor fakat o jantlar kesiyor malesef..normal zamanda yine takarsın birde kamera ya gokinin diiiip diiip durma daha 6 taksiti war essek gibi para verdim ona :D