Resim koysana Emre. Cam tavan , tekno paket vs varmı
Printable View
Resim koysana Emre. Cam tavan , tekno paket vs varmı
Yok ya şirket spec 1.5 dci expression gümüş gri :)
http://imageshack.us/a/img844/6692/fotoraf11v.jpg
yaw bu fotodaki araç yerli ama.. sen ithal aldım demedin mi? :)
Kazasız belasız , dynamique jantı da atılmış :)
h&r 3.5 ilk iş
edit:araç yerli emre
Yok yerli aldım coupe ithal di ya aradaki farkı anladım demek istedim :)
Amin sağol efe yok bu jantlar expressionda da var :)
Edit : Araç yerli zaten anlatımda bir karışıklık olmuş bunu alınca ithalle arada çok fark olduğunu anladım demek istedim , ondanda stock ithal varsa deneriz dedim :)
İthal bulurduk sanada diyeydin.
hayırlı olsun kaç binde şirket spec :D
Sat bunuda bi hayirlisiyla aliriz coupeyi yada benim arabayi sana kitlerim:D
kanka hayırlı olsun dizele dönüş :D kazasız belasız bin :)
Sağolasın 101.000 km ' de :)
Senin araba çok teknolojik kanka bana gelmez :) Rcz ile kafa kafaya takas ederim ama :D :D :D
Amin kanka sağol RCZ duruyoda işte günlük dizel şarttı biliyosun yolum uzun :D
Emre hayırlı olsun yeni araba serviste buğra göstermişti :)temiz duruyor araba:)
az kaldı tampon takılmadan çivi çakmam arabaya :Djantlar için martı bekliyicem yalnız, biraz daha sabretmem lazım:)
emre rcz den memnunmusun...ilerde düşünüyorum ama aşırı olumsuz yorumlar okuyorum o araç hakkında..en iyisi gerçek kullanıcıdan yorum almak..
Şimdi öncelikle malzeme kalitesi olarak sciroccodan kötü bariz bir şekilde.
Yakıt olarak standart 1.6 turbo araçlar kadar yakıyor aşırı bir yakıt tüketimi yok, uzunda 4.6 yı bile gördüm :D Karma kullanımda da 6.6 - 7.0 litre arasında değişmekte.
Dikkat çekme bakımından sciroccodan daha üstün, hele bide dip basık oldumu tadından yenmez :) Bu aralar satma planlarım vardı elimi hiç sürmedim arabaya ama durumlar değişecek gibi eğer satmazsam basmayı kafaya koydum zaten. :)
Benim araba 156 otomatik , şanzıman olarak ise dgs yi listeden çıkartırsak bir çok sanzımandan daha başarılı , vites geçişleri sarsıntısız.
Şimdilik aklıma bunlar geldi başka sormak istediğiniz olursa p.m den yazabilirsiniz megane cı arkadaşlar kızmasın sonra bize konuyu dağıttık diye :D
Oğlum beni arabadan soğutuyosun he :)
Detaylı incelemediğimde elit görüntüsü var içinin aslında ama değilmiş demekki ?
Megane ile kıyaslarsan ?
Bu olmadı. Röno konusu burası arkadaşım
saçmalama canım megandan daha iyi tabikide kalite olarak..
ama araba 2 kişilik resmen arkaya oturmak için 150 falan olmak lazım ben kaç kere kafamı vurdum:D
bide araba orjinal olmasına rağmen aşırı derecede sert..
onun dışında ilgi çeken bir araba basıldımıda daha hoş duruyor..:D
130lukla bir deneseniz ne olur rczyi