yakışmamış... :icon13:
Printable View
o jantları gören herkes çok beğeniyor zaten :Diyi fiyata satarım onları bu gidişle:D
1.4 turbo Hakkımda biraz bilgiye ihtiyacım var yardımcı olursanız sevinirim . 2010 model 13 binde kırmızı cam tavan navigasyonlu 38 bin tl edermi ortalama fiyatları nedir - 1.4 turbo motorun kronik sıkıntları varmıdır -benzinli modelinede yazılım yapılabiliyormu - düz boru ve egzoz takmayı düşünüyorum problem yaratırmı ?
Tsi motora rakip gibi çıkarttılar lakin pek tutulmadı gibi.İkinci eldede düşük rakamlara satılamayan tertemiz araçlar vardı en son.Neden bilemiyorum ...
Benzinlilerin fiyatları emsallerine göre uygun oluşu beni çok kuşkulandırıyor aldığım araçtan çabuk sıkılıyorum ve bu zamana kadar honda dışında araç alıp satmadım madem öyle yine honda al diyecek olursanız hondanın tüm hacback araçlarını alıp kullandım değişiklik olsun diyorum ama satılırmı zarar edermiyim korkusuda yok değil kararsızım :(
Üzerine biraz daha ekleyip 1.5 dci almanızı öneririm.
Benzin fiyatları ve 1.4t motorun kısaömürlü olması - üretiminin devam etmemesi (yedek parça sıkıntısı) açısından.
Düşünürseniz ben aracımı satıyorum, 2010 dizel 71.000 km de 1 parça lokal boyalı. Henüz ilan açmadım bu ay içinde açacağım.
Detaylar için p.m.
Bencede 1.5 dcı almalısınız.
kısa ömürlüden kastın kaç tahmini kaç km? kısa ömürlü olayını ilk kez duyuyorum :confused:
sene sonu sıfır araç alıp vergiden düşme çabaları, araç satıcılarının yıl geçeceğinden dolayı yaptığı kampanyalar vs. etkilemiştir diye düşünüyorum....
Bu arada benim aracı düşünürseniz daha 1,5 sene garantisi var...
bencede 1.4 tce yerine şartlar biraz daha zorlanarak 1.5 dci alınırsa daha iyi olur...
Kilometre olarak kısa ömür değil demeye çalıştığım, siz hiç yatak saran bir renault gördünüz mü? :) Hiç bir şey olmaz reno motoruna.
Demeye çalıştığım, tr ye az giriş olmasından ötürü, ve 1.4t motorun tutulmamasından ötürü parça sıkıntısı çekme ihtimalinin olduğudur. 1.5 dci motorun yedek parçasını tr nin her yerinde bulabilirsiniz ama 1.4t yi zor.
Renault'da yedek parça sıkıntısı olmaz. OnBinlerce satılan toyota corollada bile bir ay otomatik sanziman beklenebiliyor japonyadan, renaultda parmakla sayilacak kadar az satilmis vel satis'in bile en bulunamayan yedek parcasinin istanbul izmir gibi sehir merkezlerinde en gec bir hafta icinde temin edilebildigine serviste kendi gozumle sahit oldum.
Motora gelince 21.000 km oldu benimkisi 2 yilda. Su ana kadar bir sorununu gormedim Yilda 10.000 kmyi gecmiyorsa kullanici bence ucuza alinacak tce coupe bulunmaz nimet, 80.000 kmdeki dizele gore ben olsam tercih ederdim. Tabii 38.000 tlye 1.5 dci hem de 20.000 kmde kazasiz araba bulunabilirse benim de tercihim bu yonde olur.
45et megane coupeye olurmu?
https://fbcdn-sphotos-d-a.akamaihd.n...96432330_n.jpg
megane 4 mü acaba?
Color editionlardaki 5 kollu sac jantların ölçüsü üzerinde yazdığına göre 6 1/2J*16 ET47
45 ET ile 47 et arasında hiç fark yok gibi, sorun olmayacaktır diye düşünüyorum.
Orjinal 17 inç çelik janların da üstünde yazması lazım ET'si. Impressor ya da dynamique coupesi olan birisi de bakıp bilgi verebilirse çok iyi olur aslında.
Ve Emre.E'den 1.5dci'ye dönüş geliyor..:D:D
Suan 3.xx yakıyormus hedef 2.xx mışşşşş
Teşekkür ederim burğanın dediği gibi aslında konuşacak pek bir şey kalmadı :) Zaten coupe değil hb aldım ama 6 ileri 105 hp tek hedefim ekonomi yapmak :)
Benim elimden en düşük 3xx li değer geliyo tunerım biraz gıdıkla da 2.xx leride görelim :)
Bir karşıya geçeyim stock ta ne yakacak hep beraber görürüz :)
Rcz az yakar dedim dedim inanmadınız :D
Tek hedefim ekonomi kasmak, hala mazot almadım içindeki mazotla geziyorum kanki :D :D
Edit : Bu arada yerli megane ile ithal megane arasında kalite bakımından sıra dağlar varmış.
Yıllardır boşuna yırtınmıyoruz Emre forumlarda paranızı çöpe atmayın diye :D
Gidişde dahi fark var, geçen konuda söylediğimde makaraya almayı denedi birkaç arkadaş.
Aynı motor aynı şanzuman eywallah aynı araçla deniyoruz ben arka tamponunda 170lere kadar gidiyorken , diğer yerli 1-2 boy gerilere kadar düşüyor edit: 1-2-3-4 xxx boy demem daha doğru olur
deneyin İstanbulda hertürlüsü var
Adam dizel aldi konu canlandi bianda:D