sığar sanırım...
Printable View
sığar sanırım...
piano black ayna, (ön panjur,plakalık) kaplatan varmı hiç?
yandaki marşpiyelleride merak etmiyor değilim
geçen gün yolda korna çalan coupeyi görünce, yaptığım en iyi değişikliklerden birinin korna değiştirmek olduğunu anladım. miiikk miikkk road runner gibi :)
o korna takıntısı bendede var kornaya basamaıyorum rezil bi sesi var =))) vw'lerin kornası tok çalıyor onlarınkinden taktırmayı düşünüyorum bende:)
marspiyellere önce arkadaşımıznda yukara yazdığı gib önce astar atıldı sonra normal parlak beyaza boyandı çok hafif bi fark var ama çok çok çok dikkatli bakılnca belli oluyor birçok insan anlamaz bile=) ama şuan kararsızım siyah denesemmi sciroccolarda güzel duruyor fakt bizim çıta çok kalın kafa karıştırıyo biraz=)
Yoo bi zararı olucağını sanmıyorum plastik yüzey pütürlü olduğu için birde boya tutsun diye astar atılıyodur heralde en azından ben bi zararını görmedim daha=)))
ya benimde yaptırmak istediklerim varda kararsızım ya...
bugün tampondaki çizik yerleri falan boyattım serviste (boya kalkması falan filan) fena olmadı aslında biraz dandik yapmışlar gibi geldi öndeki gri yerleri boyarken griyi biraz taşırmışlar beyaza falan..
oda nazarı olsun diyip bıraktım ben
aynaları öndeki gri ve siyah yeri ve belki tavanı piano black yapmak istiyorum
jantları boyama ve marşpiyelleri kaplama düşüncemde var ama onlar daha sonra önce kolayları yapmak lazım
öneriniz olabilirmi bana (aracım beyaz 2011)