Coupe 1.4TCe - KW yay ve suni egzos
Merhaba arkadaslar, konuyu uzunca bir suredir takip ediyorum. Ben de gecen sene aralik ayinda Megane coupe aldim, sizinkilerden tek farki benzinli olmasi, arac color edition ve beyaz. Dizel cok dusundum alirken ama yil sonu oldugundan arac yoktu ellerinde, buna da guzel bir indirim yapinca aldim.
Uzunca bir suredir stock kullaniyorum araci, artik biraz degisiklik yapma zamani geldi diye dusunuyorum. Oncelikle aracin virajlarda arkasini daha iyi tutabilmesi icin spor bir yay istiyorum. KW yay, bazilarinizin kullandigi ve resimlerden gordugum kadariyla asiri dusurmese de gunluk kullanim konforumu olumsuz etkilemeyecek gibi gorunuyor. Fiyat olarak montaj dahil 250 Euro teklif aldim. Sizce nasil fiyati?
Bunun haricinde arkadaki suni egzos ucunu gecen haftasonu mais istinyede tam taktiriyordum ki boyasinda sorun oldugunu gorup vazgectim. Yeni parca gelince tekrar gidip bakacagim. Emre bir kac ay once sanirim arka tampon alti ve egzoa ucunu satacagindan bahsetmisti. Hala satmayi dusunen var mi, ozellikle sadece egzos ucunu istiyorum?
İlerleyen aylarda da yavas yavas jant & lastik olayina girmek istiyorum. Aslinda bir bulusma ayarlansa da sizin arabalari gormeyi cok istiyorum. Fotolarda hepsi harika gorunuyor.
Hepinize iyi haftalar:) kazasiz surusler.