Rs jantı benimde hoşuma gitti ancak daha replicası yok diye biliyorum.Geçenlerde sahibinden.com'da 19' satıldı 2.400 tl ye :)
Printable View
arkada pay yok diye hatırlıyorum emre..
ben cevaplıyım :)
Kw Coil var By Megane da, taktırdıgımız gün en dip hal basıklık beni memnun etmedi emre ile telefon konusmasında naparız dedik, nam'a gidip yayları preslettik ve su anki basıklıgı elde ettik. yaylar preslenmeden önce su anki düşüklüğünden 2cm daha yüksekti herhalde öyle hatırlıyorum.
90 dan bu yana araç sahibiyim,aldığım tüm araçları ilk başlarda bakla keserek,ardından yay takarak düşürdüm.Bunca yıldan sonra şunu öğrendim ki,aracın performanslı ise basmak lazım.Yol tutuş için şart,ancak konfordan vazgeçip her kasiste yavaşlama,içinin acıması gibi duygular da beraberinde geldi.Şimdi bu araç bana arkadan X6 havasında geldi.Artık sadece görüntü olsun diye kesinlikle basmayı,düşürmeyi planlamıyorum.Bir de merak ettiğim konu zaten araç mühendisleri bu araçları üretirken bence bizden çok daha fazla hesap kitap yapıp ona göre yay,lastik koyuyorlar.Yollarımız yurt dışı gibi olmadıkça,veya RS gibi 200 hp üstü özel kullanım araçlar olmadıkça da düşürmek sadece üzüntü tasa yaşatacak.Gündelikte de binilen bir araçla fazla oynamamak lazım diye düşünüyorum.
Sen inanmaya karar ver sonrada haber ver,gerisine karışma :D
Senin yerinde olsam basmam,merkezini kaçırma arabanın,onun düşüklüğü ile arkaların kalın olması çok iyi dengede su anda ,ii bir lastikle virajda cogu arabaya saka yapabilirsin...
Lastik camurluga girmedikce bence sikinti olmaz :)
Meganea 3,5luk yay takinca diger stock araclar kadar yuksek oluyo coili bilmem fakat 5lik yayin bi sorun olacagini dusunmuyorum.
Güzel diyorsun da neticede 105-115 hp arası araçlar bunlar,yolu zaten tutan düzgün bir lastik ve amortisör sistemi.Sadece sürüngen görünmek ayrı bir zevk ancak bu güçteki bir araçla zaten performans viraj filan ekstrem değil.Ağırlık zaten 1200 kg üstü,ne bekliyoruz da vermiyor demek lazım:D