Megy +yazılım ve Leon 125hp+yazımlı ile denedik uzadı gitti (ikiside yazılım dışında stock) o yüzden megy nin yazılıma yazılım ile geçmesi zor.Megy nin en az 160-170 hp olması lazım tecrübe edildi. ( kıyaslanması doğru degil ama öylesine sıkmıştık)
Printable View
Megy +yazılım ve Leon 125hp+yazımlı ile denedik uzadı gitti (ikiside yazılım dışında stock) o yüzden megy nin yazılıma yazılım ile geçmesi zor.Megy nin en az 160-170 hp olması lazım tecrübe edildi. ( kıyaslanması doğru degil ama öylesine sıkmıştık)
ahaha :D artık öle deilim baslarda vardı bi heyecan zamanla herseyi anlıosun :) bu arada yukarıda bi arkadas yazmıs c30 la ilgili bütün dizeller aynı performansı tabikide vermiyor ... yazılımın nerde ne seviyede yapıldıgı da aracların motorlarıda , aracın yürüyüsünü sürekli deistiriyor ... yani stock iken 2 arac denesin ... yazılımdan sonra denesin basta gecen araba 2 aracada yazılım atıldıktan sonra gecilebiliyor veya bir araca downpipe yaraken digerine yaramıya biliyor ... bu arada arkadasının ismi ne :)
edit : downpipe ın capı ve borunun seklide cok önemli ne dp ler gördük aracıya sıkıstırıyo yada turbonun basıncını tutamıo dümdüz yapmıslar araba ölüo :D downpipe olayı tsi da yavana atılıcak bi durum deil ...
benim araba hem basınc tutamıyodu+cok pik atıp kesiklik yapıyordu.
160 lıkta yarıyo olabilir ama 122 de heralde yaramıyor ,zaten markalar yapmamıslar bunlara bişey.senin sıkıntın kesin sundan sundan diyen olmadığı için yazılımsal sıkıntım da vardı.bilemiyorum,bizim arkadas 1 kere gitmiş zaten adı murat desem tanımazsın :)
bnm bundan önce 122 lik sciroccom vardı.... aynı sıkıntı vardı cok peak atıodu basınc kacırıodu ( revoda yaptırmıstım yazılımı ) sonrada motor kendini korumaya alıodu turboyu kapatiodu 80 hp atmosferik olarak geziodum :D yazılım cok önemli revo bu durumu cözememisti , para iadesi yapmak zorunda kalmıstı ...
bende dp yoktu dp siz yapıodu bu sıkıntıyı ... eger aracın stock iken yapmıyoda dp varken yapıosa büyük ithimalle downpipe ın dar yada fazla kıvrımlı gelmistir peakte egzozdan atamayıp dupmvalve den dısarı tahliye ediyordur bu durumdada aracın istedigi basıncı bastıgını zannediodur motor gücü kesiodur... bu senin aracına fazla back pressure yaptıgını icin turbo pallerinede zarar vermis olma ihtimali yüksektir bu yüzden deismistir turbon :) gecmis olsun ... dp yi daha bilincli bi yerde yaptırmanı tavsiye ederim :)
not : bu arada motorlar aynı olsa bile , rodaj veya fabrika cıkıslarında ufak tefen farklılıklar olur :) yani aynı yazılım tamamen aynı sonucu vericek diyede bisi yok ;)
megane konusunu hiç ettik k.bakmayın :D
evet ama bagajımda duruyor ordan güc vericegini sanmıorum :D knk bide yazılımım güncellencek bi ara yola cıkıp ayarlamamız lazım eski yazılımım hamit abinin pc sindeydi ona format atılınca uctu i bnmkide serviste gitti ölesine bi tane yaptırdım alper abiye dp yi takınca cıkıcaz tura ayarlama yapıcaz ...
Abovv konuda ne muhabbet dönmüş böyle kaçırdık :)
aynen kaçırdık ya :) 15 dkdır yazılanları okuyorum :D
konuyu seviyorum ya gece hep yeni mesajlar oluyor güncel