İlerki tarihlerde tekrardan bir organizasyon yapabiliriz o zaman bekleriz tabiki :)
Printable View
Bir güncel yapalım post geçmiş sayfalarda kaldı yarın gece denemek isteyen arkadaşlar bana p.m yoluyla ulaşabilirler.
kronik sorunu olmayan,iyi yol tutan,üzmicek araçtır megane III.TCE'ler TSI kadar tutmadı ve 2.elleri oldukça ağır.Alınabilir lakin satarken uğraştırır.Herkes dizele dönmüş durumda, 1.5 dci 106lık alıp stage2 yazılımla 135-140 ps mutlu mesut binmek daha iyi bir seçim olur diyorum
bilemem , galericilik yapmıyorum :)
an itibariyle ortalama yakıt 9.1 lt.
maşaallah diyin :D:D
herkeze merhaba bende yenı katıldım aranıza 3000 km oldu 3 4 gundur sıteye uye olmaya calısıyorum. yorumlar guzel arkadaslık ortamı guzel yakınlarda aktivite olursa bende katılmaya calısırım. bu arada ısmım ertugrul 29 yas ankara sonra kendını tanıt demeyın banada :p birde bişey sormak istedim sislere beyaz ampulmu takmak daha mantıklı yoksa zenonmu cunkı usta beyaz ampul 80 tl zenon 120 tl dedı karar veremedım?
Hoşgeldin hayırlı uğurlu olsun araban modeli, motoru ne (:
Satmış olduğum ve şu anda emreee de olan By megane ım bizzat 170 le ani şerit değiştirmeyle (hiç frensiz sol sağ hareketi ile) 3.şeride geçmeden tek şeritte çok az arka salınım ile geçebildi.Bunu bir çok araba iddia ediyorum yapamaz.ki bende öle esc ymiş filan öle güvenlik donanımıda yok color editiondı benimki ,ki o aptal kumho lastiklerle bu şekilde oldu.açıkçası by megane coiller ile inanılmaz yol tutuyor sadece biraz cesaret istiyor oynamak için takashi tarıks filan kullanmış arabayı..aslında dou ya verip test ettirmek lazım ciddi ii viraj yapıyor dou...
Megane ın gözlemlediğim tek sorunu arka salınım onuda arkalara 245 leri koyup düzgünce arka sertleştirir iseniz emin olun çok memnun kalıcaksınız.
Megane nin yol tutuşunu beğenmeyenlerin bmw mercedes araçları var garajda sanırım
ıslakta çok dikkatli olun
Arabanın stock haliyle yol tutuşunu sınırlarda test edebilmek için son yapılan pist günlerine katıldım Körfez'de. Standart 16' michelin energy saver lastiklerle pistte döndüm. Bir çoğunuzun aracında standart olan conti sport contactlar bile yok bende. Buna karşın oldukça kontrollü olduğunu düşünüyorum standart haliyle bile aracın pistte. Hiç bir virajda bırakın spin atmayı araç arkasını bile bırakmadı, burundan çizgisini kaybettiği yerlerde bile gayet rahat kontol altına alınabilir olduğu kanaatini edindim.
Elbette pistin temiz ve taze asfaltının da olumlu etkisi olmuştur bu tecrübemde. Çukurlu veya tümsekli virajlarda benim de düşüncem arabanın arkasını bırakmaya meyilli olduğunu yönünde, bir çok HB araçta var bu durum. Neticede iyi lastiklerle aracın yol tutuşunun sınıf ortalamasının üzerinde olduğu düşüncesindeyim.