Krosun kanka ben ne yapıyım ahuahau :D adamlar yapmışlar hala arabanın içinde 3 metre kabloyla dolaşıosun...
Onu bunu bırak tesisatı satsana :D
Printable View
Arabayi ben tesisat yapmadan satarsan ve ustunde giderse way haline..ya hazir yapilmisi daha hosuma gidio :) yoksa yaptirmasi bsii degilde bide guzel calmassa korkusu war iste..
Kanka kalsın yazı.Güzel duruyor.
evt arkadaslar benm kuzened aldık coupe temmuzun ılk haftası teslım alcaz ama tampon eklerı ıcın servıs 2500+işcilik gıbı sacma bı fıyat cıkardı pıyasada nerde yaptırabılırız ve ne kadar cıvarı +18 jant takmayı dusunuoz ne onerırsınız + yay dusunuoz bıde
İstanbulda elif tuningte war on ve yanlar arka yoktu egzis ucu zaten serviste var sanirim sadece butce musaitse kw coil alin basin 10 cm gitsin :) janta gelincede 18 rahat rahat tkbkrsnz zewkinize kalmis model...
ben gittim direksiyon için altta bi soket var o soketi cırtlamışlarmı diye bakıyolar cırtlanmamışsa yapıyolar :D
ama eve mektup yollamaları ve durumu izah etmeleri falan gerçekten olumlu bi davranış benim gözümde.
torsiyondan gelen ses içindeki tel gibi ıvır zıvır bişeyden ona özel bir solüsyon sürüyolar ses %99 geçiyor. tr de bu sorunu ilk bildiren ben oluyorum (tabi ki :D) 7 ay bekledim ümidimi kesmiştim hatta bi süre sonra fransadan cevap gelecek diye, sonunda yaptılar
bu arada bluetooth ile kablo arasında kalite farkı var emrede o kalite farkını anlayacak kulak yok sanırım bize kıro demiş :hehe:
Kankacim ben blue tuttan muzik dinlemiyorum ben hala cd ciyim ama dinleseydim bluetoohtan dinlerdim 2.cisi sanki cok super bi sistem varmis gibi cok fark var diyosun :) zaten cdyle bile berbat caliyor biraz daha kotulessin.ayrica ilkayin arabadaki kablosu 3 metre isiklarda telefonu alip sarkiyi diger arabadan degistirebilirsin 4.cusu bu sizin krolugunuzun önune gecmez ahauahu saka tabiki :D
Meguiars NXT 2.0 Tech Wax sonrası. ,Çok iyi uygulayamadım çünkü hastaydım elimden geldiği kadar. Bu arada collinite 915 wax ta vardı. Durumumdan dolayı uygulayamadm. NXT yi zor sildim bide colli sürsem dilim çıkacaktı sıcakta. :D
http://www.hizliupload.com/img/78056256763082102393.jpg
http://www.hizliupload.com/img/00476509053910460609.jpg
Bende şimdi güzelce yıkadım sildim içini dışını ama 6 ay önce yaptığımız uygulamadan eser kalmamış acil şekilde tekrardan kil 105 82 66 collinate girişmek lazım.. :( bu sıcakta kim yapıcak tabi ayrı konu...
Maşallah turuncu fenalarda bu arada...
Ön tamponuda boyatmam lazım çok taş izi olmuş,mıçtığımın kamyonları yüzünden..
Kankacım ayna üreticileri şikayetci demişmiydim ?
Adamların müşterileri çalıyorsun seyyar ayna diye :D
Daha uygulayamadım tam olarak. Hastalıktan hamlamışım tabi 2 gün yatınca. Ama dayanamadım. Bir sonraki yıkamamda colli 915 de atacağım. Bakalım fark belli olacak mı?