gömün şu araçları yere yaa
gömün şu araçları yere yaa
Golf MKVII 1.6 Tdi
Yok Alp.Alt devirler,sessizlik vs. 110luk daha derli toplu diyelim.Eu5 110luklar.Lakin işte öyle dumanlı açık haritalar yalan oluyor.FAP sağolsun.
1.6 motor bomba gibi gelicek.320 NM tork 1500 küsür cc hacimden.Sağlam yazılımla 400 tork.Mükkemmel olucak.ama gene b.. atıcak birşey bulur birileri yine reno sonuçta![]()
Golf MKVII 1.6 Tdi
yahu bu boyutlar çok büyük değilmi235-245-255
Golf MKVII 1.6 Tdi
Yeşilköy havalanı düzlügündeyim aclem için vardı hızlandım arkadaşta yolunda gidiyodu ne hikmetse bi anda inandıbastı bıraz yetişemedi sonra ben yavaşladım arkadaşımı bekledim önüme geçmiş 4lüleri yakmış gidiyo tam geçicem sıkıştırdı anlamadım ne ayak hayır arkadaşım hadi eğlenicez sandın hızlandın boş yol eyvallah ama beni bariyere ne diye itiyosun yanımda bi abim vardı dıyarbakıra dönücekti tam ayar oldu gece çok tatsız bitebilirdi kovalamadık. Terbiyesizlik başka bişey değil. Yanındaki adam kimdir nedir bilmeden ne gerek var ? Sinirlendim gece gece dedim forumdansa bi tanışalım. ama yok herhalde
Yüce F.U
PoloGTİ-CooperS R53-W204 AMG
Ya hocam yol boş gel basalım eyvallah ama şimdi allah için yanından uzadım gittim yani ne oldu çok mu büyük bişey yani yedirememiş gibi yolda şeridime giriyosun.Dediğim gibi zaten tatsız bi durumumuz vardı uçaga yetmişmemiz lazımdı ne gerek var bizi katil ediceksin ya tövbeler olsun her neyse eger burdaysa çıksında bi tanışalım anlaşalım.
Yüce F.U
PoloGTİ-CooperS R53-W204 AMG
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)